Oprykningsplads på spil

Det er 3. Divisions nummer 3 og 2, som møder hinanden, når FREM tager imod Roskilde KFUM lørdag d. 16. oktober kl. 14.00 på Valby Stadion.

KØB BILLET TIL KAMPEN VED AT TRYKKE PÅ DETTE LINK

Kom på stadion og skyd efterårsferien i gang med en regulær topkamp – holdet har brug for al den støtte, de kan få.

Nu starter 2. halvdel

Vi er nået til 12. runde, og det er ensbetydende med, at vi ny skal til at møde dem, vi allerede har mødt en gang i sæsonen. Roskilde KFUM er første returmodstander, og vi skal forsøge at få revanche for et lidt unødvendigt pointtab i det omvendte opgør. I Roskilde spillede vi 1-1 efter at have været foran på en scoring af Rasmus Grønne Jensen, og Roskilde KFUMs udligning kom endda på et selvmål.

I sidste runde kom FREM tilbage på sejrssporet med en flot sejr på 3-0 ude over Herlev, og de gode takter i begge ender af banen skulle gerne fortsætte i lørdagens topkamp. En sejr til FREM vil betyde, at de to hold bytter plads i tabellen, og selvom der er maget lang vej til afgørelsen på rækken til sommer, så er det klart et boost at vide, at man ligger på den rigtige siden af stregen; i dette tilfælde oprykningsstregen.

Roskilde KFUM kommer ind til kampen med 3 uafgjorte i træk. Og før det tog de to sejre. Det er med andre ord længe siden, at lørdagens gæster har prøvet at tabe, og det giver selvfølgelig selvtillid. Samtidig har de uafgjorte kampe gjort, at rækken stadig er tæt, og at der kun er to points forspring til KFUM på andenpladsen ned til FREM på tredjepladsen. Hullet op til førerholdet fra FC Roskilde er dog på henholdsvis 10 og 12 point, så meget tyder på, at FREM og KFUM i første omgang skal koncentrere sig om andenpladsen, og derfor er lørdagens indbyrdes opgør yderst vigtigt.

Dobbelt op på Roskilde

Efterårsferien byder på en hjemmekamp i begge ender, og begge gange er det mod Roskilde; først mod KFUM og i næste weekend mod det suveræne tophold FC Roskilde. Det kan blive meget afgørende for styrkeforholdet i rækken, hvordan de to hjemmekampe falder ud, og spillerne og trænerteamet er fuldt opsatte på at vise, at Valby Stadion ikke er et sted, hvor man som udehold tager point med hjem fra.

Der er stadig ingen i karantæne, så René Henriksen har gode kort på hånden, når kamptruppen skal udvælges. Efter en periode med skuffende resultater lykkedes det som bekendt defensiven at holde tæt i seneste kamp, ligesom offensiven igen fik hul på bylden. Topscorer Isak Tånnander kom på tavlen som dobbelt målscorer, og selvtilliden i begge ender af banen er vigtig at bevare i den svære kamp lørdag.

Kom og giv FREM det sidste lille rygstød, så vi holder fast i toppen af rækken. Hvis du ikke kan komme, kan kampen ses på livestream her: https://streaming.3-division.dk/

Rigtig god kamp til alle!

KØB BILLET TIL KAMPEN VED AT TRYKKE PÅ DETTE LINK

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk