FREM spillede lørdag efterårssæsonens sidste kamp hvor modstanderen var Kolding. På forhånd var KIF storfavorit og favoritværdigheden blev ikke mindre af at FREM var hårdt ramt af skader og karantæne, og en forsvarskonstellationen bestående af Casper Lykke, Hocine Derrar, Valdemar Frahm og Mathias Bonde var noget uprøvet.

Det blev ikke ligefrem nogen lykkelig start for FREMs “nye” forsvar, efter blot 3 minutters spil gik Hocine Derrar og målmand Sebastian Blynov fejl af hinanden og den tidl. FREM spiller Poul Ngongo smuttede imellem og sendte bolden i mål.

Første halvleg bød ikke på så mange rigtige chancer, og kun en enkelt gang var FREM farlige det var på et kontra angreb i det 7. minut hvor Søren Nørgaard blev spillet fri i på kanten af feltet i venstre side, men han hamrede bolden over mål.

Foto Preben Pathuel

Kolding fik mere ud af deres få muligheder, i det 26. minut fik Kolding tildelt et frispark ved første øjekast så det ud som om Koldingspilleren selv masede sig ind foran Valdemar Frahm som ikke kunne undgå at løbe ham ned. Straffesparket blev dømt og i tilgift fik FREM spilleren gult kort. Straffesparket blev sendt i mål af Sebastian Denius selv om Sebastian Blynov formentlig mærkede lufttrykket under sine hænder, da han faktisk var tæt på at snuppe det.

Det blev til et tredje mål inden pausen, et indlæg fra FREMs højre side passerede ind til en udækket Poul Ngongo midt i feltet der forholdsvis uhindret kunne sende bolden i mål

FREM have 2. halvlegs første chance i det 57. minut, da et skud fra Søren Nørgaard blev blokeret, returen havnede på benet af Isak Tånnander men bolden fløj over mål.

Kort efter kunne det være blevet 4-0 Valdemar Frahm tøvede med bolden som bagerste mand og Poul Ngongo snuppede bolden fra ham og var alene med Sebastian Blynov. Kolding spilleren hamrede dog bolden lige i maven på FREM målmanden så Frem slap med skrækken.

Frem fik Reduceret i det 62. minut, et blødt frispark fra Oliver Andersen endte i en klump af spillere der i blandt Koldings målmand som egentlig burde være blevet på stregen for han fik overhoved ikke fat i bolden som istedet havnede for fødderne af Hocine Derrar som sendte bolden i nettet

Herefter spillede FREM faktisk noget af det bedste offensive fodbold set længe. men man skulle lige igennem et spilstop i det 68. minut hvor Patrik Tjørnlund på noget voldsom vis gik i ryggen på indskiftede Oliver Møller-Jensen uden chance for at få fat i bolden. Dommeren dømte korrekt frispark, og efter en længere overvejelser og indre VAR gennemgang gav han Koldingspilleren et gult kort.

FREM havde en mulighed i det 70. minut efter et hjørnespark. Bolden blev headet på tværs af Isak Tånnander til Frederik V. Kristensen, som forsøgte sig med et hovedstød, men bolden blev reddet på stregen af en markspiller.

Kort efter forsøgte Isak Tånnander efter et indlæg fra Casper Lykke, men Koldings målmand fik reddet. I det 74. minut havde Isak Tånnander igen muligheden, men denne gang headede han bolden over. Kort efter forsøgte Oliver Andersen sig med et hovedstød, men det var lidt let for Målmanden at få fat i den bold.

Kolding havde mod slutningen af kampen et par muligheder, først blev et frispark send tæt forbi FREMs mål, dernæst et langskud som blev blokeret af Sebastian Blynov

FREM havde kampens sidste mulighed da Casper Lykke sendte bolden kort ind i feltet til Oliver Møller-Jensen, som faktisk var udækket, FREM spilleren som havde ryggen til mål vendte rundt og sparkede bolden højt over.

Kampen sluttede med et 1-3 nederlag, det var nok lidt ventet – Næste kamp til foråret skulle have været mod Jammerbugt men den kamp har FREM jo vundet på papiret, så det bliver først mod et af rækkens tophold Århus Fremad

Mikkel Andersson

Kampen var også et farvel til Mikkel Andersson, manden som ofte nærmest løber en Marathon i løbet af en fodboldkamp, det har været sjovt at følge ham lige fra den gang han spillede på FREM’s ynglingehold – Jeg har derfor været i fotoarkivet og fundet nogle billeder fra Mikkel’s første år i FREM.