Kaptajn Rasmus Louie Larsen har ordet:

Kalder alle fremmere.

I går var for mig et niveaumæssigt lavpunkt i min fodboldkarriere. Min første og eneste nedrykning. Det gjorde ondt, og det gør stadig ondt. Jeg er helt sikkert ikke den eneste, der føler sådan, men det hele handler selvfølgelig ikke om mig, men om os, vores klub, vores fællesskab. En klub af blandt andet traditioner og kærlighed. 

I har vores dybeste respekt

Rasmus Louie Larsen

Det har været en sæson, som på mange måder har været stolpe ud. Spilmæssigt overtag i flere kampe, brændte chancer, personlige fejl, der koster i den anden ende. Vi har ikke været gode nok, simpelthen. Men det har I – for hold da op, hvor er I seje. I står på lægterne og synger, selvom vi lige har fået en lussing på 6-0 i Gladsaxe, har tabt 7 kampe i træk eller til vores sidste kamp, hvor vi er rykket ned. Det er fandeme kærlighed til klubben og til os spillere.

Nu snakker jeg for alle i truppen, og I har vores dybeste respekt, og hvor er det bare fantastisk, at man som spiller kan mærke jer til hver evig eneste kamp. Det er noget, alle spillere bør opleve – for det er virkelig en speciel oplevelse, og ønsket om at spille foran jer var en af hovedårsagerne til, at jeg ville tilbage til Boldklubben FREM. 

tak for jeres støtte

Selvom resultaterne i løbet af sæsonen har ført til en nedrykning, må vi se på, hvad vi har lært. Det er i modgang, at vi lærer mest, både sportsligt og personligt. Vi rejser os sammen. 

Tusinde tak for jeres støtte. Tak for at I vælger at prioritere os. Jeg glæder mig til at se jer til en ny sæson, hvor vi vil give alt for at komme tilbage til 2. Division.

Jeg ønsker alle fremmere en god sommer!