Cheftræner René Henriksen har lavet en aftale med Boldklubben FREM om at fortsætte som cheftræner i yderligere et år. Også teamet omkring ham fortsætter.

Selvom vi lige akkurat ikke nåede målsætningen for den afsluttede sæson, har det efter klubbens mening været vigtigt at fastholde kontinuiteten i den sportslige sektor. Derfor er vi glade for, at René og teamet har sagt ja til at tage en sæson mere i spidsen for divisionsholdet.

Udover René Henriksen som cheftræner vil Christoffer Balle og Jesper Fleckner fortsætte som assistenter, og Emeka Andersen fortsætter ligeledes som målmandstræner. Også sundhedssektoren fortsætter som hidtil.

Sportsudvalget er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson og taler med en række spillere, som er med på målsætningen. Selve målsætningen vil blive meldt ud inden for kort tid, når de øvrige brikker falder på plads.

Det er meget vigtigt at have trænerteamet på plads for at tage næste skridt, og vi glæder os over, at der er kommet en aftale, og vi glæder os til at se René og kompagni på træningsbanen igen, når ferien er overstået.