686 tilskuere, det laveste i lang tid havde valgt at bruge lørdagen i Valby Idrætspark, om det var resultaterne i de 4 forgående kampe eller blot fordi mange vil bruge den sidste sommer lørdag i sommerhuset kan man kun gisne om, i hvert fald var kampen i Århus mod Lyseng heller ikke nogen god reklame.

Der var da også nogle ændringer på FREMs hold i forhold til Lyseng kampen, Daniel Warmbach var småskadet og sad uden for til gengæld kunne man igen råde over Martin Conley der i dag fik debut for FREM. Der ud over var der blevet plads til Jonas Rosfeldt, Lucas Lodberg, David Koch Cristensen, og Oliver Andersen fra start

Vejgaard som har haft en pæn sæsonstart, havde allerede efter få minutters spil kampens første mulighed, et skud fra kanten af feltet men Viktor Anker i FREM målet fik pareret og Emil Jørgensen fik sparket returen væk

Efter et kvarters spil slog Vejgaard kontra Michael Stokbro blev sendt afsted på en dyb aflevering, noget der lignede en offside, selv om Vejgaard spilleren var alene med Viktor Anker blev afslutningen så svag at FREM målmanden kunne gribe bolden

Kort efter var den gal igen efter et Vejgaard angreb havnede returbolden hos en fri Vejgaard spiller på kanten af feltet men hans langskud fik Viktor Anker pareret til hjørnespark.

Nu var det ikke sådan at Vejgaard dominerede kampen, Frem var meget godt med, men chancerne de helt store kom bare ikke i starten af kampen. Salieu Drammeh var konstant en trussel i FREMs venstre side, og mon ikke Vejgaards back var noget rundtosset.

Efter 23 minutters spil var det da også Salieu Drammeh der var ophavsmand til FREMs føringsmål, da han på baglinjen spillede sig selv fri ved at lave en “tunnel” på sin modstander for derefter at spille bolden skråt bagud hvor Sylvester Seeger-Hansen nærmest skovlede bolden i mål men en forkølet inderside.

Målet gav helt klart FREM et boost, FREM overtog spillet og skabte en del chancer bl.a. to skudforsøg fra Salieu Drammeh og et hovedstød fra Sylvester Seeger-Hansen. Vejgaard havde også en mulighed på et hovedstød som Viktor Anker fik vippet over mål til hjørnespark.

FREM fortsatte med at dominere kampen fra 2. halvlegs start, og første mulighed tilfaldt en FREMs bedste Jonas Rosfeldt som forsøgte sig med et skud fra kanten af feltet men Vejgaards keeper fik halvklaret returen havnede via omveje hos Jonas Rosfledt som spillede videre ud på fløjen til Lucas Lodberg som spillede fladt på tværs til Sylvester Seeger-Hansen, men han blev tacklet i afslutnings øjeblikket og det var måske heldigt for Linjedommeren mente han var offside.

I kampens 63. minut kom FREM på 2-0 da Lucas Lodberg efter blev fældet i feltet efter en dyb stikning fra Sylvester Seeger-Hansen. Netop Sylvester Seeger-Hansen omsatte straffesparket til mål.

Vejgaard var dog ikke slået og Viktor Anker måtte Vippe et frisparksforsøg over mål. Det efterfølgende hjørnespark til Vejgaard, var dog dårlig udført og det gav FREM en kontra mulighed Lucas Lodberg løb fra en Vejgaard spiller og spillede på tværs til Salieu Drammeh som efter et par driblinger hamrede bolden på opstanderen.

Omkring det 75. minut havde Emil Schou Jørgensen en stor mulighed efter et indlæg men afslutningen blev pareret af Vejgaards keeper. Kort efter slap Oliver Andersen fri men også hans afslutning blev halvklaret af keeperen.

Frem fik scoret til 3-0 i det 81. minut efter et langt hjørnespark, Oliver Andersen headede på tværs til Emil Schou Jørgensen han headede på mål, men endnu engang fik keeperen halvklaret, returen havnede dog hos Lucas Lodberg som headede bolden i mål.

5. minutter før tid hamrede Vejgaard bolden på overliggeren, og kort efter sparkede en fri Diyar Avci bolden på keeperen efter et indlæg fra Mikkel Foged.

Kort efter fløjtede den i øvrigt udmærkede dommer Oliver Alexander Stegemüller Fogh Simbold kampen af og FREM fik dermed sæsonens første sejr, i øvrigt fuldt fortjent.

Næste kamp er på lørdag den 2. September ude mod VSK Århus kl. 13:30 BK FREM SUPPORT arrangerer bustur dertil læs mere her.

BEMÆRK at næste hjemmekamp mod Holstebro spilles Fredag den 8. September kl. 20:00

Foto Claus M. Hansen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk