Så var tiden kommet til årets første testkamp. Kampen var samtidig den første, efter at Tonni Adamsen og Tobias Brogaard – nok to af de største profiler i efteråret – har forladt klubben. Klubben har dog ikke ligget på den lade side, og der er skaffet en del nye spillere, og mon ikke flere er på vej. Der er i hvert fald et par spændende spillere på prøve pt.

Vanløse startede kampen bedst, og havde et par rigtig store chancer, men FREMs nye målmand Andreas Larsen blev ikke sat på de helt store prøver, da Vanløses afslutninger blev sendt forbi mål. Største Vanløse-chance tilfaldt den tidliger fremmer Hamid Khalidan, som ramte opstanderen.

Efter en halv times spil appellerede Vanløse for straffespark, da FREMs Emil Schou Jørgensen sparkede bolden op på egen hånd, men kampens dommer Casper Thorsøe Jr. vinkede afværgende. Protesterne fortsatte, og til sidst bekendtgjorde dommeren, at det altså var ham, der havde læst fodboldloven, og at Emil Schous hånd var inde til kroppen.

André Riel havde første optræden i FREM-trøjen og fik lidt over en halvleg på banen (Foto: Preben Pathuel)

FREM kom efterhånden bedre med i kampen og fik gang i fløjene, men afslutningerne midt for mål manglede. Det var netop fra fløjene, opspillet til FREMs føringsmål kom. Daniel Anusic modtog en lang aflevering, og på kanten af feltet i højre side tog Anusic et kort træk og hamrede bolden i mål; faktisk et ganske flot mål.

Kort efter tryllede Ayoub Sørensen på tværs lige uden for feltet i et forsøg på at finde et hul i Vanløses forsvar. Det endte dog med, at FREM-spilleren blev fældet. André Riel tog sparket, som han sendte i muren.

Der blev skiftet en del ud i pausen. Faktisk det meste af holdet, for alle skal jo prøves – også de U23-spillere, som er i truppen. De eneste spillere, som spillede mere end 45 minutter, var Daniel Anusic, Frederik Sundstrup og André Riel.

FREMs Andreas Hansen havde 2. halvlegs første chance, da han forsøgte sig med et skud lidt på distancen i højre siden, men bolden endte forbi Vanløses mål.

Unge Frederik Balslev var tæt på scoring, men overliggeren var i vejen (Foto: Preben Pathuel)

FREM var tæt på scoring i det 62. minut, da indskiftede Frederik Balslev – hvis far Anders nåede 127 kampe på FREMs førstehold – var uhyre tæt på en drømmedebut, da han sendte et hovedstød på overliggeren.

Vanløse havde et par muligheder, og det blev til et par redninger af Rasmus Wedege. FREM havde også flere muligheder, men timingen var ikke helt til stede, og der blev lige taget et træk for meget inden aflevering/afslutning.

Seks minutter før tid afgjorde FREM kampen. Lucas Balck stjal bolden fra en Vanløse-spiller og driblede ind i feltet, afsluttede og kunne se bolden ende i netmaskerne.

Kampen sluttede med en 2-0 sejr over divisionskollegerne fra Vanløse. Spillemæssigt er det nok det, man kan forvente i første træningskamp efter 14 dages træning. Næste træningskamp er på næste lørdag, hvor AB kommer på besøg. Også denne kamp vil blive live-streamet. Bemærk at kickoff er 11:50.

Frederik Sundstrup spillede 1. halvleg på midtbanen og 2. i forsvaret. Han blev efterfølgende kåret til Kampens Spiller (Foto: Preben Pathuel)

FREMs opstilling i 1. halvleg:

Andreas Larsen

Matthias Andersen, Emil Schou Jørgensen, Elias Gärtig, Daniel Anusic

Ayoub Sørensen, Mikkel Andersson, Frederik Sundstrup, Adnan Mohammed

Andreas Smed, André Riel


FREMs opstilling i 2. halvleg

Rasmus Wedege

Daniel Anusic, Andreas Lundberg, Frederik Sundstrup, Marco Juul Larsen

Andreas Hansen, Magnus Davidsen, Oliver Basse, Armend Aslani

André Riel (55, Frederik Balslev), Lucas Balck


/CMH

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk