Sommerens første rigtige træningskamp blev en noget blandet fornøjelse. Modstanderen var Fremad Valby fra Danmarksserien.

FREM startede kampen bedst, men fik ikke rigtig skabt de helt store chancer, og så alligevel var det FREM, der kom foran på lidt af en foræring af Fremad Valbys målmand og forsvar, som misforstod hinanden, og bolden havnede hos Jacob Pind, som sendte bolden sikkert i mål uden om en fremstormende Fremad Valby-keeper.

Herefter overtog Fremad Valby spillet, da FREM gik en hel del ned i tempo, men Fremad Valby var noget uskarpe foran FREMs mål.

FREM skiftede det meste af holdet ud i pausen, og det “nye” hold fungerede ikke helt gnidningsfrit. Der var mange misforståelser, og FREM vandt kun få bolde i egen forsvarszone, som var under pres.

Fremad Valby fik udlignet, og i en periode efter målet så det ikke specielt godt ud. Der var bl.a. nærmest et forsøg på at score i eget net fra FREMs side… Selv om FREM var hårdt presset, lykkedes det at få etableret et kontraangreb, hvor Lucas Balck blev spillet fri på en dyb stikning og sendte bolden i mål.

Fremad Valby fortsatte med boldbesiddelsen og skulle igen jagte en udligning, men FREM fik et par store kontrachancer bl.a. til Daniel ‘Elly’ Pedersen og Lucas Balck, hvor sidstnævnte ramte opstanderen.

Kampen sluttede med en kneben 2-1 sejr. Næste træningskamp er ude mod divisionskollegerne Brønshøj på lørdag kl. 11:00.