Det blev til endnu en sejr i rækken af testkampe, denne gang var modstanderen Brønshøj fra toppen af Danmarksserien.

Egentlig så det ganske overkommeligt ud efter de første 45 minutter hvor FREM dominerede stort set i hele halvlegen, og førte 2-0 på mål af Jacob Klitsgaard, og Emil Schou Jørgensen

Pausen benyttede FREM til at skifte alle spillere ud, og det flotte aggresive angrebsfodbold som FREM praktiserende i 1. halvleg blev ligeledes skiftet ud med en gang rod som kostede to mål.

Dette fik træner Henrik Gundersen til at bytte rundt på adskillige spillere og det hjalp heldigvis, Frem fik bedre styr på specielt midtbanen og Sylvester Seeger-Hansen bragte Frem på 3-2 på et straffespark. mens Benjamin Warlo headede bolden i mål til 4-2.

Brønshøj fik reduceret i sidste minut efter et dumt boldtab på midten, så sejren blev på 4-3

Næste testkamp er på næste lørdag kl. 15:30 i Sundby idrp. mod Fremad Amager.