Boldklubben FREM’s udebanetrøje konkurrence har været en rejse fyldt med spænding og kreativitet, hvor fans og støttere har bidraget med deres unikke designs. Efter omhyggelige afstemninger er vi nu stolte af at præsentere de fire semifinalister, hvis trøjer har fanget opmærksomheden og begejstret mange.

Vi har taget kontakt til de fire semifinalister i vores konkurrence og bedt dem om at dele deres tanker og inspiration bag deres design.

Design af Sebastian Holmquist

Relation til Boldklubben FREM og hvad klubben betyder for dig.
Sebastian: “Min forbindelse til Boldklubben FREM går tilbage til min barndom, da min far tog mig med til min første kamp på Valby Idrætspark i 2001. Klubben har altid haft en speciel plads i mit hjerte på grund af det fællesskab og den kontinuitet, jeg har oplevet blandt de dedikerede fans. Selvom jeg ikke har boet i København de seneste år, har jeg stadig fulgt klubben tæt. For mig repræsenterer FREM mere end bare fodbold; det er en del af min identitet og en kilde til glæde og samhørighed i mit liv.”

Baggrunden for dit design og den inspiration, der lå bag det.
Sebastian: “Jeg ønskede at skabe en trøje, der både repræsenterede klubbens identitet og skilte sig ud på banen. Mønsteret og farvevalget er en kombination af historiske trøjer og moderne designelementer. Mit mål var at skabe en trøje, der udstrålede den energi og lidenskab, som klubben og dens fans repræsenterer.”

Hvordan det føles at have dit design valgt til semifinalen og hvad det ville betyde for dig, hvis det blev valgt som klubben FREMs officielle udebanetrøje.
Sebastian: “Jeg er virkelig stolt og glad for at mit design er gået videre til semifinalen. Hvis mit design blev valgt som klubben FREMs officielle udebanetrøje, ville det være en drøm, der går i opfyldelse. Det ville betyde, at mit arbejde ikke kun blev set, men også værdsat af et bredere publikum.”

Design af Hjalte Thalund

Din relation til Boldklubben FREM og hvad klubben betyder for dig.
Hjalte: “Som tilflytter til København var det vigtigt for mig at finde en klub at holde med, og valget faldt hurtigt på BK FREM. Udover at klubben efter min mening har Danmarks flotteste logo, så er klubbens værdier og sociale engagement noget jeg vægter højt. Efter min søn, Aksel, er startet med at spille fodbold i klubben er mit forhold til FREM blevet et andet. Jeg har oplevet at blive en del af et fællesskab og har som forælder engageret mig både i det sociale og i det praktiske. Pludselig tager man sig selv i at sidde en søndag aften og lave kampprogram for 70 hold til et julestævne – uden nogensinde at have prøvet det før – det kan noget! Og så elsker jeg at komme med min familie på Valby Idrætspark, ligesom jeg nyder at kalde mig medejer af klubben, da jeg selvfølgelig har en fan anpart.”

Baggrunden for dit design og den inspiration, der lå bag det.
Hjalte: “For mig er det vigtigt, at en udebanetrøje skiller sig ud fra hjemmebanetrøjen, samtidig med at der er nogle tydelige referencer til klubbens visuelle identitet. Derfor vidste jeg, at jeg ville lave en lys trøje, med tråde tilbage til hjemmebanetrøjen. Valget faldt på en råhvid trøje, som både har en æstetisk kvalitet og en lethed over sig, som var et godt udgangspunkt for at krydre den med Frems karakteristiske tværstriber. Striberne er – modsat hjemmebanetrøjen – tynde og skifter mellem mørkeblå og rød. “

Hvordan det føles at have dit design valgt til semifinalen og hvad det ville betyde for dig, hvis det blev valgt som klubben FREMs officielle udebanetrøje.
Hjalte: “Det er svært ikke at tænke på det dagligt. Særligt med turneringsformatet, hvor man har set trøjen nu igennem flere runder og afstemninger og spændingen har været lige stor hver gang. Det er stor glæde at være blandt de sidste 4 og nu kan jeg ikke længere lade være med at tænke på hvordan det må være rent faktisk at vinde, og se holdet løbe på banen i den udebanetrøje jeg har designet. Selvom jeg synes præmierne til alle i top 3 er meget flotte, så vil intet kunne toppe det syn.”

Design af Mikkel Frederiksen

Din relation til Boldklubben FREM og hvad klubben betyder for dig.
Mikkel: “Jeg har faktisk kun fulgt FREM i 1.5 år. Jeg blev hevet med på Stadion af en ægte fremmer og har været forelsket i Klubben lige siden. Jeg har haft en del venner der har spillet der gennem årene, hvilket også gør det ekstra specielt at følge. Klubben betyder sammenhold og rigtig mange gode minder med sol, sommer, fadøl og stadion pølsen!”

Baggrunden for dit design og den inspiration, der lå bag det.
Mikkel: “Synes at det ville være fedt med en sort udebanetrøje som var simpel, men samtidig indholder en masse referencer til FREM. Jeg ville gerne have tilføjet, ÆGTE københavn 1886 ved halebenet, men nåede det ikke. Inspirationen til trøjen kom faktisk fra en masse venner der gav feedback på nogle af de designs jeg havde lavet. Jeg tror at en trøje som denne også kunne sælge godt på FREM shoppen.”

Hvordan det føles at have dit design valgt til semifinalen og hvad det ville betyde for dig, hvis det blev valgt som klubben FREMs officielle udebanetrøje.
Mikkel: Det er fantastisk at noget man har tegnet er blevet valideret af så mange mennesker. Jeg synes der har været rigtig mange fede trøjer med i kapløbet, så at min er en af de sidste 4 er en stor ære. Hvis min trøje blev valgt som den officielle udebanetrøje ville det være en historie til børnebørne. Det ville være fantastisk at kunne pege på trøjen til udebanekampene og sige “den der har jeg lavet”. Derudover vil jeg give min familie og ven Johan sæsonkort til FREM. Det ville også være ekstra sjovt at se folk jeg har spillet med da vi var yngre rende rundt i en trøje som jeg har lavet.”

Design af Angelo Wolner

Relation til Boldklubben FREM og hvad klubben betyder for dig.
Angelo: “It all started in 2016, when I planned a football trip to Kobenhavn with my good friend Brian. From the first moment we felt welcome at the club and we came back on a regular basis. During this Frem fans also came to our local club in The Netherlands (Roda JC) and we designed a friendship scarf between the two fan clubs (Paulis Rodder and Brand Bier United). It has been some time since we visited København and FREEM, but we still follow the club’s activities weekly via Social Media and live score.”

DK: Det hele startede i 2016, hvor jeg planlagde en fodboldtur til København med min gode ven Brian. Fra første øjeblik følte vi os velkommen i klubben, og vi kom tilbage med jævne mellemrum. Under dette kom FREM-fans også til vores lokale klub i Holland (Roda JC), og vi designede et venskabstørklæde mellem de to fanklubber (Paulis Rødder og Brand Bier United). Det er efterhånden noget tid siden vi besøgte København og Frem, men vi følger stadig klubbens aktiviteter ugentligt via Social Media og livescore.

Baggrunden for dit design og den inspiration, der lå bag det.
Angelo: “With an away shirt you always have more creative freedom than with a home shirt. However, I chose to incorporate the club colors with horizontal stripes into the shirt in a different way. Different, but familiar.”

DK: Med en udebanetrøje har du altid mere kreativ frihed end med en hjemmetrøje. Jeg valgte dog at inkorporere køllefarverne med vandrette striber i trøjen på en anden måde. Anderledes, men velkendt.

Hvordan det føles at have dit design valgt til semifinalen og hvad det ville betyde for dig, hvis det blev valgt som klubben FREMs officielle udebanetrøje.
Angelo: “I think it’s fantastic that my design has made it this far in the competition. But whether this shirt wins or not; it’s time to visit the club again!”

DK: Jeg synes, det er fantastisk, at mit design er nået så langt i konkurrencen. Men uanset om denne trøje vinder eller ej; så det tid til at besøge klubben igen!

Den første semifinale i Boldklubben FREMs Udebanetrøje Konkurrence finder sted på onsdag 21/2 kl. 20 på vores Facebook-side.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk