Sæsonafslutningen nærmer sig, og der er lagt op til lidt af en gyser om, hvem der skal snuppe de 5 pladser, der giver adgang til den nye 1. division. Inden forårssæsonen så det egentlig rimelig godt ud, men det har knebet med at hive point i land, hvilket formentlig betyder, at FREM skal hente i omegnen af 4 point i de sidste tre kampe, som er mod Brabrand, B.93 og Middelfart, hvoraf førstnævnte er dagens modstander.

FREM kunne igen råde over en række profiler efter udstået karantæne; desværre betød sidste uges kamp, at Jakob Pind er ny mand på ”skurkelisten”. Også Brabrand havde en mand på karantænelisten i deres topscorer Kasper Nygaard Andersen.

Kampen startede jævnt kedeligt, og ingen af holdene så ud til at ville meget. Dog havde Brabrand bolden mere end FREM. Dette ændrede sig dog omkring det 20. minut, hvor FREM havde kampens første mulighed, da Paul Ngongo Iversen spillede Lucas Balck fri i dybden med en hælaflevering. Desværre ramte hans indlæg en FREM-hånd i feltet, og Brabrand fik frispark.

Kort efter havde FREM igen en mulighed, da Andreas Lundberg tacklede bolden frem til Paul Ngongo, der faktisk var alene med Brabrands keeper, som dog modigt dykkede ned i benene på FREM-spilleren og sikrede sig bolden.

Brabrand havde en god mulighed i det 25. minut efter et langt indkast. I feltet opstod lidt klumpspil, men det lykkedes af flere omgange FREM at få bolden væk.

Omkring den halve time pressede FREM på, og i det 33. minut sendte Oliver Basse bolden tæt forbi Brabrands mål. FREM havde efterfølgende flere gode indlæg, men målchancerne opstod ikke.

FREM havde modvind fra 2. halvlegs start. Alligevel lykkedes det FREM at få hjørnespark i det 47. minut, som Emil Schou Jørgensen på flotteste vis headede i mål.

I kampens 54. minut brændte det lidt på i FREMs forsvar, da et skud fra kanten af feltet blev rettet af til hjørnespark; et hjørnespark hvor FREM efterfølgende havde svært ved at få bolden væk fra egen zone.

FREM mistede hurtigt bolden, og Brabrand fik etableret et kontraangreb i det 55. minut, som endte med en afslutning som FREMs målmand Andreas Larsen fik pareret væk.

Kort efter modtog FREMs træner René Henriksen gult kort for brok, da han mente, at Daniel Anusic kort forinden var blevet forsøgt fældet i et kontra angreb, hvilket burde have kostet gult på efterbevilling.

FREM etablerede et kontraangreb i det 62. minut, hvor Christian Bramsborg forsøgte at finde Paul Ngongo Iversen med en tværpasning. Bolden havnede dog hos Lucas Balck, men hans noget kiksede skud gik forbi mål.

Brabrand forsøgte sig med et langskud i det 65. minut, som dog endte over mål.

Brabrand forsøgte sig med et kontraangreb i det 68. minut. Dette bremsede Christian Bramsborg med et frispark, som han da også fik gult for.  Frisparket headede Emil Schou over eget mål til hjørnespark, som ikke førte til noget.

I det 76. min appellerede Brabrand for straffespark, da Andreas Lundberg tacklede Brabrands Oliver Pedersen. Dommeren mente dog, at Brabrandspilleren filmede og gav ham gult kort.

Det gik galt i det 79. minut. Brabrand fik tildelt et straffespark af den lidt tynde slags begået på kanten af feltet i højre side mod en Brabrandspiller, der var på vej ud af feltet. Straffesparket blev sikkert omsat til mål.

FREM var noget rystet efter målet, og blot få sekunder efter at FREM havde givet bolden op, blev den mistet, og Andreas Larsen i FREM-målet måtte redde. 

FREM havde dog en mulighed i det 86. minut, da Armend Aslani tryllede lidt på baglinjen og lagde bolden skråt bagud ind mod mål, hvor Andreas Sme headede lige i favnen på Brabrands keeper.

I det 90. minut fik FREM frispark. Bolden blev sendt ind i feltet, men Brabrands keeper fik nemt fat i den. I det 94. minut fik FREM indkast nær Brabrands mål, og situationen gav en skudmulighed til en FREM-spiller, som dog sendte bolden på målmanden.

Kampen sluttede med et hjørnespark til Brabrand, som Emil Schou fik sparket væk, og det var i dommerens 6. overtidsminut.

Desværre blev det heller ikke sejr til FREM i Jylland denne gang, og det ene point mod Brabrand gavnede ikke ret meget i stillingen, som stadigvæk er meget tæt, og 3 klubber kan overhale FREM i stillingen i de sidste kampe, hvis FREM ikke får point. Så der er maksimal spænding på lørdag, når B.93 kommer på besøg i Valby i den klassiske københavnerduel.


Matchfakta:

Brabrand- FREM 1-1 (0-0)
0-1 Emil Schou Jørgensen (47)
1-1 Mike Kaljo (straffe/79)

FREMs opstilling:

Andreas Larsen
Christian Bramsborg, Emil Schou Jørgensen, Rasmus Grønne, Matthias Andersen

Daniel Anusic (73, Armend Aslani), Oliver Basse (78, Emil Bjørn), Andreas Lundberg, Lucas Balck

Andreas Smed, Paul Ngongo Iversen

Emil Gärtig, Rasmus Wedege, og Magnus Davidsen kom ikke på banen

Advarsler:

FREM: René Henriksen (57), Christian Bramsborg (68), Paul Ngongo Iversen (93)
Brabrand: Oliver Pedersen og Simon Vesterbæk

Tilskuere: 125

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk