Få dage før første kamp i sæsonen 2022/23 spillede FREM sin sidste testkamp, hvor modstanderen var Holbæk fra Danmarksserien; på papiret en overkommelig modstander.

Det blev dog ikke helt så nemt som ventet, og ret hurtigt i kampen var der svagheder i FREM-forsvaret, og en stærkt spillende FREM-målmand Sebastian Blynov holdt FREM inde i kampen i hvert fald defensivt.

Offensivt havde FREM til gengæld flere gode muligheder, men sidenettet var dragende på FREM-spillerne. I hvert fald indtil det 35. minut hvor et frispark fra kanten af banen blev sendt ind foran mål. Her blev bolden headet på tværs til Emil Schou Jørgensen, som temmelig udækket sparkede bolden i mål til 1-0.

Foto: Preben Pathuel

Fortjent lykkedes det dog Holbæk at udligne kort før pausen, da et indlæg fra en nærmest udækket spiller i FREMs højre side havnede midt for mål mellem Kristoffer Dirksen og Emil Schou. Her stod en Holbæk-spiller helt fri, og han scorede sikkert.

Det lugtede lidt af et straffespark kort efter, da Rasmus Louie Larsen tog favntag om en Holbæk-spiller, der var tæt på at slippe fri i feltet, men FREM slap med skrækken.

FREM spillede meget bedre efter pausen, hvor spillet blev rykket længere op på banen. Alligevel måtte Sebastian Blynov diske op med en stor redning ved roden af den ene opstander.

FREM havde flere gode muligheder, og jeg tror også, Rasmus Louie Larsen følte sig snydt for et straffespark, da han blev fældet cirka 8 minutter inde i halvlegen.

FREM kom foran igen i det 68. minut, da Frederik V. Kristensen spillede dybt til Rasmus Louie Larsen, som fra baglinjen spillede skråt ind i feltet til nytilkomne Søren Nørgaard, som sparkede bolden sikkert i mål.

Foto: Preben Pathuel

I det 78. minut blev det også 3-1, da Søren Nørgaard blev spillet fri af Frederik V. Kristensen, og offensivspilleren, som er kommet til fra B.93 blev dermed dobbelt målscorer i kampen.

Mens der ikke var mere i Holbæk, havde FREM yderligere et par store chancer; først til Mathias Bonde og dernæst til Aleksandar Lazarevic, men begge forsøg blev reddet af Holbæks målmand.

Kampen sluttede med en 3-1 sejr. Hvor og hvordan FREM står i forhold til den kommende 2. Division virker lidt usikkert, og der skal lige arbejdes lidt mere på relationerne inden divisionsstart. Men først skal FREM lige mød Såby i pokalturneringen, og det sker tirsdag aften kl. 18:00 på Såby Stadion, Egevej 6, Kirke Saaby.

FREMs opstilling

Sebastian Blynov

Oliver Bech (Casper Lykke Jensen 61), Kristoffer Dirksen (anfører) (Rasmus Grønne Jensen 46), Emil Schou Jørgensen, Rasmus Louie Larsen

Mathias Bonde

Frederik V. Kristensen (anfører fra 46), Jakob Skovgaard (Søren Nørgaard 46)

Lucas Balck (Magnus Davidsen 68), Aleksandar Lazarevic, Lucas Lodberg (Oscar Brodersen 46)

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk