Så er vi tæt på sæsonstarten, og første opgave er i Sydbank Pokalen tirsdag aften, mens 2. Division starter på lørdag d. 6. august. Truppen er klar, og den er blevet suppleret med 4 nye spillere, som har været på prøve i de seneste uger.

Det er en yderst konkurrencedygtig divisionstrup, vi har nu, og vi glæder os til at få alle mand i aktion. Mød de nye fremmere her:

Sebastian Blynov

Sebastian Blynov tager kampen op med navnebror Sebastian Sørensen i målet. Blynov har vist, at han er klar til opgaven, og han går til den til træning. Det var Sebastian Blynov, der vogtede målet i seneste sejr over Holbæk.

Oliver Henneberg Bech

25-årige Oliver Henneberg Bech har allerede spillet i både Danmark, Norge og Sverige og kommer demed til FREM med en hel del rutine og med en del oplevelser i bagagen.

I Danmark har Oliver spillet for FC Helsingør, Brønshøj og Hillerød, mens cv’et også tæller Ålgård FK i Norge og både IFK Malmö og Höganäs BK i Sverige.

Oliver er midtbanespiller, men har fået spilletid i forsvaret i træningskampene, og alsidigheden kan blive guld værd i den kommende sæson.

Søren Nørgaard Hansen

Søren Nørgaard (23) er et produkt af ungdomsarbejdet i FCK, og han er kommet til FREM via B.93. Søren vil helst spille på den kreative del af midtbanen, og han har spillet 80 divisions- og pokalkampe for B.93 allerede. At han også kan score mål, viste han i træningskampen mod Holbæk, hvor han bleb matchvinder med 2 scoringer.

Salieu Drammeh

19-årige gambiansk-danske Salieu Drammeh har en ungdomskarriere på højt plan i blandt andet Brøndby og Vejle bag sig, og ‘SD’, som han kaldes, er en spiller med en stor fremtid foran sig. Han er en driblestærk og pågående kantspiller, som er god til at skabe åbninger og gennembrud, og vi glæder os til at se ham udvikle sig endnu mere i FREM-trøjen.