FREMs U/23 Kravler op

Frem’s u/23 hold også kaldet 2 holdet spillede lørda eftermiddag mod KFUMs reserver, Frem som senest vandt 7-2 over FB stillede op med mange spillere fra 1. holdstruppen og alt andet end en sejr var utænkeligt. Men det viste sig dog ikke at være nogen let opgave KFUM forsvarede sig med hele holdet uden for straffesparksfeltet. Det var dog FREM der dominerede i 1 halvleg men det blev kun til et enkelt mål af Mark Sundstrup på oplæg fra Daniel Holm.

Det var ikke fordi 2 halvleg var mere jævnbyrdig, men FREM sjuskede lidt vel meget i det opbyggende spil og det gav KFUM et par muligheder bl.a. et skud på undersiden af overliggeren. Frem havde også sine muligheder og havde ligeledes et skud på overliggeren og så fik Daniel Elly Pedersen annulleret et mål for en tvivlsom offside.

Med 10 min tilbage af kampen begyndte KFUM at røre på sig og satsede lidt mere dette gave FREM et par muligheder og på kanten til tillægstiden lykkedes det Mark Sundstrup at lukke kampen efter oplæg af Jonas Nørremark

Kampen sluttede 2-0 til FREM og rykkede op på en 7. plads dog har FREM spillet 1 eller 2 kampe færre end de øvrige hold i rækken. FREMs U/23 spiller igen Torsdag aften ude mod Vanløse på kunstbanen bag stadion kl. 19:05.

(Foto: Preben Pathuel)