Så var vi nået til sidste kamp i grundspillet, modstanderen var Brabrand og med lidt gunstige resultater kunne Brabrand snuppe den sidste plads i oprykningsspillet. For FREMs vedkommende har det længe været afgjort at det blev en plads i nedrykningsspillet, men da alle point videreføres til nedrykningsspillet ville 3 point være vigtige.

Tidlig Scoring af Frederik V. Kristensen var ikke nok til en FREM scoring – Foto Claus m. Hansen

I forhold til kampen mod HIK torsdags, var der ændret på et par pladser på holdet, Rasmus Grønne, Søren Nørgaard, og Isak Tånnander havde fået muligheden fra start, på bekostning at Christian Bramsborg, Oliver Andersen og Lucas Balck.

FREM fik noget nær en drømmestart, stadionuret havde lige rundet det første minut da Salieu Drammeh blev spillet fri i højre side og på trods af at der blev hevet og flået i ham lykkedes det at spille bolden på tværs af feltet hvor Brabrands Danile Lundholm for blokeret bolden, uheldigvis for ham havnede bolden hos Frederik V. Kristensen som sparkede bolden i mål.

Brabrand pressede FREM godt, og udnyttede deres kraftige medvind til afslutninger udefra, men Sebastian Sørensen fik på fornem vis reddet.

Sebastian Sørensen havde igen mange gode indgreb – Foto Claus M. Hansen

Desværre kunne FREM ikke holde føringen, for i det 13. minut dumpede en hjørnesparksbold lige ned i feltet foran Sebastian Sørensen og Brabrands Marcus Jensen sidstnævnte fik på trods af et tacklingsforsøg vendt rundt og han sparkede bolden i mål

I kampens 16. minut sled Saliey Drammeh sig fri i højre side, og tog derefter nogle driblinger på tværs af banen, hvorefter han spillede i dybden til Isak Tånnander men hans afslutning blev blokeret af en forsvarsspiller

FREM havde en mindre mulighed i det 36 minut da Salieu Drammeh slap fri i venstre side af feltet men afslutningen blev sendt højt over mål. Kort efter brændte det for alvor på i FREMs felt et højt indlæg havnede hos en fri Brabrand spiller som sparkede bolden på overliggeren.

Brabrand nåede lige en mulighed på et langskue inden pausen, men Sebastian Sørensen fik et par fingre på bolden som lige akkurat sneg sig uden om mål.

Oskar Møller blev kåret til FREMs bedste spiller – Foto Claus M. Hansen

2. halvleg var ikke på samme niveau som første chancerne var færre og der gik næsten et kvarter for der for alvor var en stor mulighed, Salieu Drammeh stjal bolden fra Simon Vesterbæk og fik frit løb mod mål, FREM spilleren blev dog presset bagfra og afslutningen havnede i benene på Brabrands keeper.

Det var tæt på at FREM bragte sig foran omkring det 70. minut, da Søren Nørgaards hjørnespark blev headet mod mål, af Emil Schou Jørgensen. men en markspiller på stregen fik headet bolden væk.

Brabrand havde et par mindre forsøg, primært på langskud, mens FREM i det 79. minut havde en stor mulighed da et indlæg fra Casper Lykke var tæt på at havne hos en fri Lucas Balck, men ak FREM spilleren manglede lige et par cm.

Kort før slutfløjtet fik Lucas Balck en kæmpe mulighed på en friløber, desværre skulle bolden over til højrebenet og han måtte derfor tage et træk til siden og hans afslutning blev reddet.

FREM var tæt på en scoring sidst i kampen men Emil’s hovedstød blev headet væk på målstregen – Foto Claus M. Hansen

Kampe sluttede 1-1 og efter kampen virkede begge hold en anelse skuffede. Brabrand nok fordi 1-1 ikke var nok til oprykningsspillet og FREM nok fordi man ikke fik omsat de store muligheder til mål.

I skrivende stund kendes kampprogrammet for kvalifikationsspillet ikke, så det er umuligt at gøre reklame for næste kamp

2. Division grundspil

FREM-Brabrand 1-1 (1-1)
1-0 Frederik V. Kristensen (02)
1-1 Marcus Bay Jensen (13)

FREMs opstilling

Sebastian Sørensen

Rasmus Grønne Jensen, Oskar Møller, Emil Schou Jørgensen, Casper Lykke

Rasmus Louie Larsen (anf) (77, Christian Bramsborg, (85 Oliver Henneberg)), Frederik V. Kristensen (65, Lucas Balck), Hocine Derrar (77 Jakob Skovgaard Larsen), Søren Nørgaard

Isak Tånnander (65, Oliver Andersen). Salieu Drammeh

Leonardo Maniglio (RM) og Oliver Møller-Jensen blev ikke benyttet

Advarsler Lucas Balck (75)

Dommer Patrick Rasmussen, Næstved

Tilskuere 966

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk