Endnu en af vores store partnere med FREM-blod i årene har forlænget samarbejdet, og vi er superglade for, at Johnny Sjøbeck stadig vil sørge for øl og vand til vores hjemmekampe og andre arrangementer.

“Sjøbeck Øl & Vand har i rigtig mange år støttet op omkring klubben, og det sætter vi stor pris på”, siger direktør Claus Mohrhagen.

“Sjøbeck Øl & Vand har fantastisk god service og hjælper os også med feberredninger, hvis vi er ved at blive tørlagt af vores dejlige Carlsberg-produkter. Vi glæder os til et frugtbart samarbejde.” 

Sjøbeck Øl og Vand A/S er et selvstændigt øldepot, som er stiftet i 2001 af Annette og Johnny Sjøbeck. Vi er bosiddende i Rødovre og bringer øl, vin, sodavand, kildevand og spiritus ud til virksomheder i Storkøbenhavn og dele af Sjælland. Derudover har vi også fadølsanlæg med tilhørende fustager. Vi er i dag 32 ansatte, som giver os stor mulighed for fleksibilitet i virksomheden – dette er også noget som har afspejlet sig i vores store fremgang.

I 2007 og 2017 blev vi kåret som Gazellevirksomhed af Dagsbladet Børsen. Det var en stor ære for os, for ud over anerkendelsen af, at vi er en virksomhed i vækst og økonomisk stabilitet, vidner kåringen også om den store entreprenørånd og det engagement, som alle vores medarbejdere lægger i arbejdet Husk at du altid kan få en god aftale med Sjøbeck Øl & Vand og læs mere om virksomheden her