Endnu en af vores store partnere med FREM-blod i årene har forlænget samarbejdet, og vi er superglade for, at Johnny Sjøbeck stadig vil sørge for øl og vand til vores hjemmekampe og andre arrangementer.

“Sjøbeck Øl & Vand har i rigtig mange år støttet op omkring klubben, og det sætter vi stor pris på”, siger direktør Claus Mohrhagen.

“Sjøbeck Øl & Vand har fantastisk god service og hjælper os også med feberredninger, hvis vi er ved at blive tørlagt af vores dejlige Carlsberg-produkter. Vi glæder os til et frugtbart samarbejde.” 

Sjøbeck Øl og Vand A/S er et selvstændigt øldepot, som er stiftet i 2001 af Annette og Johnny Sjøbeck. Vi er bosiddende i Rødovre og bringer øl, vin, sodavand, kildevand og spiritus ud til virksomheder i Storkøbenhavn og dele af Sjælland. Derudover har vi også fadølsanlæg med tilhørende fustager. Vi er i dag 32 ansatte, som giver os stor mulighed for fleksibilitet i virksomheden – dette er også noget som har afspejlet sig i vores store fremgang.

I 2007 og 2017 blev vi kåret som Gazellevirksomhed af Dagsbladet Børsen. Det var en stor ære for os, for ud over anerkendelsen af, at vi er en virksomhed i vækst og økonomisk stabilitet, vidner kåringen også om den store entreprenørånd og det engagement, som alle vores medarbejdere lægger i arbejdet Husk at du altid kan få en god aftale med Sjøbeck Øl & Vand og læs mere om virksomheden her

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk