Forårspremieren blev skuffende med et snævert nederlag mod Dalum. Nu står menuen på endnu et Odense-hold, når Næsby gæster Valby Stadion lørdag d. 19. marts kl. 14.00.

Spændende forår med snarlig deadline

Selvom foråret lige er startet, nærmer Grundspillet sig allerede sin afslutning. Efter 22 runder deler divisionen sig i to og spiller om henholdsvis op- og nedrykning, og vi er nået til runde 19 nu.

Afhængigt af et par andre resultater kan en FREM-sejr lørdag være nok til at sikre top 6, inden de sidste tre kampe spilles i Grundspillet. En sejr vil samtidig betyde, at vi beholder den vigtige andenplads i minimum en uge mere, og der er ingen tvivl om, at det er sejren, der tæller for både spillere, trænere, tilskuere og klub.

Sejre er der kommet en stribe af både i 3. Division og i træningskampene. Indbyrdes mod Næsby siger statistikken også, at FREM som regel trækker sig ud af opgørene med point. Faktisk skal vi næsten 10 år tilbage for at finde seneste sejr til Næsby. Siden dengang siger statistikken 4 udesejre til FREM og 3 uafgjorte på hjemmebane.

I sæsonpremieren mødte vi hinanden på Fyn, og det var FREM, der tog hjem med en sejr på 2-0. Begge målene blev ved den lejlighed sat ind af Isak Tånnander. Lad os håbe, at topscoreren er skarp igen på lørdag.

En enkelt i skammekrogen

Til lørdagens kamp sidder Christian Bramsborg over med karantæne, så cheftræner René Henriksen må ryste posen en smule. Hele truppen glæder sig til at løbe ind på Valby Stadion og vise, at det er vores fort, og at ingen skal regne med at tage point med herfra.

Den store støtte fra lægterne er en afgørende faktor, og det var flot at se de mange tilrejsende fremmere i Odense i sidste weekend. Nu skal støtten honoreres med mål og point, og det bliver godt at mærke den særlige stemning, vi alle har manglet hen over den lange vinterpause.

Næsby kæmper for at komme med i top 6, mens vi selv kæmper for at blive i top 2. Lørdagens gæster kom fint i gang med foråret ved at hente et enkelt point ude mod Roskilde KFUM. En sæsonpremiere er altid svær, da alle lige skal vænne sig til at spille om point og op i tempo igen. Men nu er premieren overstået, og det er nu, vi skal vise, at vi mener det alvorligt.

Der bliver gang i den – vi glæder os til at se alle tilbage på stadion.

God kamp!