Nålefest 2022

Den traditionsrige Nålefest i Boldklubben FREM blev afholdt 15. Marts kl. 19.00, og det var en helt særlig omgang denne gang. Der var 53 personer, der skulle modtage nål for årene 2020, 2021 og 2022.

Der var 21, som modtog nåle på dagen, og resten vil modtage nålen og diplom senere.

Vi fik en hyggelig aften med alle modtagere og tidligere modtagere fra 25, 40, 50, 60, 70 og 80 års medlemskab af Boldklubben FREM.

En særlig hyldest går til Egon Henriksen, som fik 80-årsnålen – meget imponerende med 80 års medlemskab i samme klub. Vi bøjer os i respekt.

Også Arno Andersen imponerede de fremmødte, da han modtog sin 60-års nål. Han hev nemlig tegnebogen op af lommen og viste det originale juniormedlemskort frem, som han fik, da han blev meldt ind 1. juli 1961. Kontingentet på 6 kroner var betalt og kvitteret for.

Man behøver i øvrigt ikke at være langt oppe i årene for at modtage en årsnål; Det beviste Lisa, som blev meldt ind ved sin fødsel og nu kan hænge et diplom op for 25 års medlemskab af klubben.

Tak til alle de fremmødte og de øvrige jubilarer og tak til caféen for dejlig mad.

Se billederne herunder:


Forrest: Ole, Alice, Egon, Lars og Kim. Bagerst fra venstre Agner, Allan, Arno, Mikael, Ib, Kjeld, Johnny, Palle, Lisa, Jens, Birger, Bent, Mogens, Lars, Erland og Henrik