Nu kan du blive medejer af FREMs fodboldselskab

Nu bliver det endelig muligt for alle fans, frivillige samt for FREMs sponsorer og forretningspartnere at blive medejere og få indflydelse på FREMs eliteaktiviteter.

Gennem flere år har en gruppe af klubfolk, fans og trofaste støtter arbejdet på at skabe rammerne for at skabe Danmarks første demokratisk styrede fodboldselskab, hvor der både er plads til og indflydelse til fans og forretningspartnere i ejerkredsen. Du kan læse mere og købe en anpart her.

Kom med på rejsen

FREM har siden konkursen i 2010 været drevet af en gruppe frivillige, der tæller tidligere spillere, hjertesponsorer, garvede klubfolk og fans. Det har ført FREM tilbage til divisionerne, men nu er tiden kommet til at tage næste skridt.

Det kræver både penge og knowhow at udvikle fodboldforretningen, så FREM igen kan komme op i de bedste fodboldrækker herhjemme. Hvis vi ikke udvikler os, ender vi med at ryge længere ned i rækkerne. For kravene til, hvad det kræver at drive en fodboldklub med betalende publikummer, de stiger hele tiden.

Det er baggrunden for, at alle fremmere nu inviteres til at blive medejere af de professionelle aktiviteter. Det gælder både forretningsfolk, der vil lægge større beløb og have indflydelse på selskabets drift, og alle de fans og frivillige, der støtter op om klubben gennem tykt og tyndt.

Køb anpart

FREM udbyder nu anparter til fans, frivillige og forretningspartnere

Sådan kan du bidrage

Vi har brug for både penge og knowhow. Planen er ikke at købe sig til sportslig succes, men derimod at udvikle forretningen rundt om kampene og eliteaktiviteterne. Den forbedrede drift kan så danne grundlaget for en bedre økonomi og sportslige investeringer.

Det betyder også, at vi ikke bare har brug for, at en masse fans vil lægge nogle penge. Vi har også brug for, at nogle flere går ind i arbejdet med at udvikle klubben. Og vi har også brug for, at der er nogle med forretningsmæssige kompetencer, der går med i projektet.

Man skal ikke forvente stor udbyttebetaling. Men bliver selskabet mere værd, fordi vi får udviklet driften, så bliver din anpart også mere værd.

Køb anpart

Hvem kan blive medejer?

Man kan blive medejer, hvis man har sympati for FREM og har råd til enten en b-anpart eller en c-anpart. Vi forbeholder os derfor også retten til at afvise anpartshavere, hvis de åbenlyst ikke har sympati for FREM.

  • Fans, frivillige og andre sympatisører kan købe en b-anpart for 1.000 kr. Den giver medlemskab til en forening, der vælger et bestyrelsesmedlem i selskabet Boldklubben FREM ApS. Hver anpartshaver har én stemme uanset antallet af anparter.
  • Forretningspartnere kan købe c-anparter i grupper á 300 for 45.000 kr. Jo flere c-anparter man køber, jo flere stemmer får man. Forretningspartnerne kan dog maksimalt få 46 pct. af stemmerne i selskabet.

Du kan læse mere og købe en anpart her.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk