FREMs nye trænerteam har haft lidt af en opgave, nemlig at sammensætte og sammenspille et slagkraftigt hold på små 5 uger, og med så få spillere fra sidste sæson tilbage har det været lidt af en opgave, men med delvis lovende spil i testkampene følte man at holdet var på rette vej.

Det var Næsby der kom bedst fra start, FREMs forsøg på et højt pres lykkedes ikke rigtigt, og Næsby fik skabt et par muligheder

Frem kom bedre ind i kampen som tiden gik, og efter et par mislykkedes afslutninger lykkedes det at få bolden i mål. salieu Drammeh sendte bolden fra kanten af feltet i højre side, ind midt i feltet til en noget nær udækket Sylvester Seeger Hansen som sendte bolden i nettet, udefra så det simpelt ud.

Frem havde rimeligvis kontrol over kampen men det gik gruelig galt i det 28. minut hvor et skidt boldtab satte en Næsby kontra i gang og selv om FREM havde en del folk hjemme kunne Philip Stoustrup simpelthen løbe fra Philip Oslev og blev således alene med Viktor Anker i FREM målet som blev udplaceret.

Begge hold havde efterfølgende muligheder Næsby virkede skarpest og mens man havde indstillet sig på at gå til pausen med 1-1 så ville Næsby og på sin vis FREM det anderledes, en fejl i FREMs opspil satte en kontra i gang og da FREMS højre midt hang var næsby i overtal i FREMs højreside og det blev udnyttet af Philip Stoustrup som spillede på tværs ind i feltet her opsnappede Rasmus Nissen som elegant driblede uden om FREM spillere som forgæves smed sig ned for at forhindre afslutning og han sendte bolden i mål.

Efter en rimelig start på 2. halvleg, hvor FREM bl.a. havde et godt skud fra Daniel Warmbach som blev reddet med fingerspidserne af Næsby målmanden gik det galt i det 57. minut hvor Philip Stoustrup blev spillet fri i FREMs højre side efter et langt skift. Næsby spilleren driblede ind i feltet og fra en spids vinkel bankede han bolden i mål.

Efterfølgende havde FREM bolden meget det kneb dog med de helt store chancer, Næsby ventede på at kunne slå kontra men det fik FREM dæmmet godt op for i hvert fald i en periode.

Kort før tid kom der en lille smule spænding i kampen en Næsby spiller og deres målmand gik fejl af hinanden og så smuttede indskiftede Egzon Zeqiri imellem og sendte bolden i mål. Næsby keeperen virkede utilfreds og mente at FREM spilleren havde begået frispark, men det var faktisk omvendt for dommeren anvendte faktisk fordelsreglen og efterfølgende kan han nok ikke være utilfreds med det da det ellers nok havde udløst et rødt kort.

Håbet om alligevel at få noget med hjem led et endegyldigt knæk 3 minutter senere da Emil Schou Jørgensen begik straffespark tæt på baglinjen og Jonathan Harboe scorede sikkert.

Kampen sluttede med et 2-4 nederlag. Holdet skal steppe væsentlig op i de bagerste rækker som viste svagheder, og så skal man blive bedre til at få den enlige centrale angriber mere med i spillet.

FREM spiller allerede igen onsdag en pokalkamp mod Næstved kl. 19:00 i Valby.

Division – Grundspil 2023/24

Næsby-FREM 4-2 (2-1)
0-1 Sylvester Seeger-Hansen (23)
1-1 Philip Stoustrup (28)
2-1 Rasmus Nissen (45)
3-1 Philip Stoustrup (57)
3-2 Ezgon Zeqiri (83)
4-2 Jonathan Harboe (str 86)

Frems opstilling

Viktor Anker
Philip Oslev, Emil Schou Jørgensen, Gustav Overgaard Hansen

Mikkel Foged Hansen (46, Tobias Noer), Sylvester Seeger-Hansen (81, Marius Rybner), Daniel Warmbach, (81, Aleksandar Spasojevic), Rasmus Louie Larsen

Salieu Drammeh, Oliver Andersen (63, Ezgon Zeqiri), Kristian Lindberg (71, Marcus Teglers)

Ubenyttede reserver: Rasmus Nilsson (RM), David Koch Christensen

Advarsler
Rasmus Louie Larsen (68)
Tobias Noer (71)

Tilskuere 451

Dommer Faruk Iriskic, Odense

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk