Skovshoved er sidste gæst i Grundspillet

På lørdag venter den sidste kamp i Grundspillet, når Skovshoved IF kommer på besøg. Der skal point på kontoen, hvis FREM skal have mulighed for at komme i oprykningsspillet. Spillerne har brug for din hjælp fra tribunerne. Du kan købe din billet på forhånd her.

FREM spillede 0-0 mod Vanløse i weekenden, og mistede dermed pladsen i top-seks og muligheden for selv at kunne afgøre, om de kommer med i Oprykningspillet. FREM var plaget af en karantæne og flere skader og måtte derfor stille med en alternativ startopstilling. Vanløse var toneangivende i dele af kampen, men FREM havde også sine chancer.

På lørdag møder FREM Skovshoved IF, der har udspillet sine muligheder for at komme med i Oprykningsspillet. De ligger på 11. pladsen med 19 point, og de spiller for at få flere point med over i Nedrykningsspillet. I de sidste fem kampe har Skovshoved spillet hele fire kampe uafgjorte. I weekenden spillede Skovshoved 1-1 på hjemmebane mod AB. Skovshoveds topscorer er Simon Bræmer, der har nettet syv gange i sæsonen.

FREM og Skovshoved har mødt hinanden 42 gange. FREM har det statistiske overtag. 24 gange har FREM slået Skovserne, 10 kampe er endt uafgjort, og Skovshoved har vundet 8. Da klubberne mødte hinanden i efteråret, endte kampen på Skovshoved Idrætspark 1-1. Hamid Khalidan scorede for FREM. Da de to klubber mødtes i sidste sæson på Valby Stadion, blev det til en FREM sejr på hele 5-1. Daniel ’Elly’ Pedersen scorede hattrick for FREM.

Efter 0-0 mod Vanløse måtte FREM se sig blive smidt ud af det sjove selskab i top-seks, da både B.93 og HIK vandt deres kampe. FREM kan dermed ikke selv afgøre, om de ender i top-seks, selvom de vinder over Skovshoved på lørdag. FREM ligger med 31 point ét point efter de tre øvrige top seks hold, HIK, Vanløse og B.93, der stadig kan hentes med en sejr. En sejr på lørdag til FREM vil betyde, at alle de tre konkurrenter også vinder deres kampe, hvis FREM skal ende ude for top-seks med en sejr. En uafgjort kan teoretisk set også gøre det for FREM, men det kræver, at flere andre kampe også spiller sig ud til FREMs fordel.

Lasse: Vi gør alt for at vinde

FREMs cheftræner, Lasse Holmgaard, ærgrer sig over, at FREM røg ud af top seks efter Vanløse-kampen med kun en enkelt kamp tilbage inden Slutspillet. Han ser dog positivt på den spænding, der har været i tabellen igennem hele sæsonen. 

”Det været et helt fantastisk grundspil i min verden. Vi har slidt og slæbt og vi har været inde i top-seks i rigtig mange uger i top træk. Efter Vanløse kampen står vi med en sløj fornemmelse, efter vi føler, vi har leveret en god præstation og fået et godt resultat på udebane. Det gjorde ondt på os at komme ud i omklædningsrummet og se, at vi lå nummer syv med en runde tilbage. Men vi har det også sådan, at vi havde aftalt inden, at vi startede forårssæsonen, at vi går all-in og giver det alt, hvad vi har, og så må vi se, hvad det bringer. Vi var sikre på, at 33 point var nok. Nu kan det være, at 34 ikke er nok. Det har været rigtig fedt at mærke spændingen fra runde et til runde 22,” siger Lasse Holmgaard.

At FREM mistede pladsen i top-seks i weekenden, ændrer dog ikke på det taktiske oplæg til weekenden. 

”Vi kan forvente os det samme, som hvis de andre resultater i weekenden havde flasket sig. Vi bliver nødt til at være angrebsivrige. Vi skal have nogle mål, og vi skal gøre alt for at få de tre point. Vi kommer ud med en god energi og en attitude, der viser fra start, at vi vil vinde kampen og sætte os på tingene,” siger Lasse Holmgaard. 

Lasse er glad for den opbakning, truppen har fået igennem sæsonen. Han håber på, at alle er glade, når Grundspillets sidste kamp er slut: 

”Jeg føler, at det har slået gnister hele vejen, og folk har bakket sindssygt godt op. Jeg føler også, at vi giver dem alt den spænding, de har fortjent. Vi spiller selvfølgelig for klubben og fansene og for vores lille trup. De tre ting betyder alt for os. Vi vil selvfølgelig gå igennem ild og vand for at se, om vi ikke kan gøre alle glade på lørdag. Men fodbold er et uforudsigeligt spil. Jeg glæder mig til på lørdag. Står vi med 34 point, og det ikke er nok, så må vi være stolte alligevel.” 

Lørdag bliver afgørende for, om FREM skal spille i Opryknings- eller Nedrykningsspillet i resten af sæsonen. Så duk og syng dine helte til sejr, og så må vi bare bede til fodboldguderne om, at de andre resultater flasker sig. Husk, at du kan købe din billet på forhånd her.  

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk