Søndag skal FREM til Slagelse

B.93 blev det første hold i syv runder til at få skovlen under FREM, da de tirsdag drog hjem fra Valby Idrætspark med en 1-0 sejr i bagagen. Søndag skal FREM op på hesten igen, når de drager til Slagelse.

FREM måtte se sig slået på eget græs, da de i den udskudte kamp tirsdag blev slået 1-0 af B.93. De hvidklædte fra Østerbro kan være mere end tilfredse med de tre point, da FREM var det bedste hold på banen.

Søndag spiller FREM igen ude, når jagten på endnu tre point til samlingen går ind mod Slagelse. Slagelse har det særdeles svært i øjeblikket, og de har ikke vundet i ni kampe i træk, og de har tabt de sidste fem kampe. I weekenden tabte Slagelse 2-1 på udebane mod Vanløse. Slagelses topscorer er Christoffer Trane, der har scoret fem kasser i sæsonen.

FREM og Slagelse har krydset klinger 23 gange før. FREM har vundet 12, tabt 6, og 5 er endt uafgjort. I sidste sæson vandt FREM 2-0 i opgøret mod Slagelse på Valby Idrætspark. Frederik Sundstrup og Frederik Roepstorff scorede for FREM. I opgøret i Slagelse endte kampen 0-0. Sidste gang FREM vandt Danmarksmesterskabet var i 1944. Det var blandt andet takket være en fremragende 11-1 sejr over Slagelse i en af slutkampene om Danmarksmesterskabet. Både Kaj Christiansen og Ejnar Olsen scorede hattrick for FREM.

BK Frem Support arrangerer bustur, så du kan overvære FREMs nedsabling af Slagelse på søndag. Prisen er 40 kroner for medlemmer, 60 kroner for ikke-medlemmer, og børn kommer med for en tyver. Tilmelding skal ske på telefon 60 71 81 52, og du skal skynde dig, for det er først til mølle.

God kamp!