Boldklubben FREM udvider trænerteamet med Søren Weibel, der tiltræder som assistenttræner under Henrik Gundersen.

Søren er tidligere spiller for klubben, hvor han optrådte på førsteholdet i over 100 kampe over to perioder (2002-2005, 2008-2010). Spillerkarrieren sluttede i AB Tårnby hvorefter Søren har været assistenttræner samme sted siden 2017.

– Jeg er glad for at være tilbage i FREM. Tilbage til der hvor min seniorkarriere startede for godt og vel 21-22 år siden, så for mig er FREM noget helt specielt at være tilbage hos og det bliver fantastisk, at skulle have min daglige gang herude igen.

– Jeg glæder mig til at skulle arbejde sammen med Gunder og Elly og til at hilse på truppen, og så at skulle mærke den atmosfære som fansene altid skaber herude både før, under og efter kampene.

– FREM er en større klub end AB Tårnby, så jeg forventer, at der er skruet op på en masse parametre i forhold til AB Tårnby. Højere forventninger, større pres, bedre træningsbetingelser og potentiale, så det ser jeg frem til at skulle være med til at få udløst.

– Kommer selv lige fra 3. Division, så jeg kender niveauet og der er nogle rigtige gode hold, så det bliver ikke nemt at rykke op. Men det er noget vi helt sikkert stræber efter, det SKAL være vores målsætning. Vi skal have FREM længere op i divisionerne hvor klubben hører til.

– Kæmpe tak til Gunder og ledelsen for at tro på, at jeg kan være med til gøre det, udtaler Søren Weibel.