Boldklubben FREM har indgået en aftale med den 25-årige målmand Viktor Anker, der kommer til på en fri transfer efter hans kontrakt hos B.93 løber ud.

Viktor Anker har trods sin alder allerede oplevet lidt af hvert. Anker startede som ungdomsspiller i Næstved Boldklub, men rykkede til Brøndby IF i en ung alder. Her spillede han diverse U-hold ligesom han også fik kampe på U16, U17 og U18 landsholdene. Det blev også til tre kampe i truppen hos Brøndby IF i Superligaen i 2016/17 sæsonen.

Efter Brøndby er det blevet til ophold i FC Helsingør og Hvidovre IF i 1. Division inden turen gik hjem til Næstved forud for 2020/21 sæsonen. I foråret 2021 blev Viktor Anker ramt af testikelkræft, der heldigvis blev slået ned og Anker blev erklæret rask i december 2021. Efter en kort pause tegnede Anker kontrakt med B.93, hvor han stod 12 kampe for Østerbro-holdet i den netop overståede sæson.

Foto: Christian Midtgaard

“Viktor er en rigtig dygtig målmand, som har masser af erfaring på højere niveau. Vi er super glade for at have hentet Viktor til klubben, og ser frem til at arbejde med ham.”

“Han kommer til at bidrage rigtig meget i hverdagen og i kamp, til at vi kan tage de næste skridt sammen i Frem”, udtaler Sportsudvalget