#
12
Nationalitet
denDanmark
Placering
Angriber, Midtbane
Højde
183
Vægt
82

Fulde navn: Isak Fredrik Tånnander

 

Født: 24. juni 2001 på Malmø Universitet Hospital.  Opvokset i både Danmark og Sverige.

Har en dansk mor og en svensk far. Pendlet mellem Danmark og Sverige frem til sit 6. år gammel, hvor hans mor besluttede sig for at flytte til Sverige, så Isak ikke skulle pendle mellem sin mor og far.

D.v.s. han er opvokset både i Malmø og København, men har en tand mere opvækst i Malmø og er derfor indehaver af et dobbeltstatsborgerskab.

 

Højde: 1,83 m     Vægt: 82 kg.

 

Kælenavne: Tånnander eller Isko

 

Debut: 3. august 2021 i pokalkampen ude mod Listrup (9-0)

Scorede 2 mål.

 

Tidligere klubber:

Lilla Torg FF (i Malmø) fra 4-15 år. Efter det tog han til Brøndby Idrætsefterskole. Derefter videre til B93, efter et halvt år i B93 (september 2017 til februar 2018), kom han så til Hellerup IK (februar 2018 til juni 2021), hvor han kæmpede sig gennem ungdomsrækkerne med Christoffer Balle som U19 træner (nuværende Frems Head of coaching).

Efter kort tid på U19 blev Isak rykket op til HIK senior som 17 årig.

 

Isak har vundet mange turneringer som lille for sit svenske hold. Har også vundet DM for efterskoler med Brøndby Idrætsefterskole, hvor hang blev kåret til årets spiller i de sidste dage på skolen. Scorede mange mål for Efterskolen.

 

Kom til FREM i sommeren 2021.

 

Gik i børnehave i både Danmark og Sverige til han var 6 år gammel. Efter hans mor flyttede til Sverige gik han i skole i Sverige til han blev student i sommer. Gik 1 år på Brøndby Idrætsefterskole mellem 9. klasse og gymnasiet.

 

Isak synes FREM er en fantastisk klub, og da han fik tilbuddet om at komme og prøve tvivlede han ikke et sekund. Efter den første dag kunne han mærke, at det er her han vil være. Lige præcis det miljø, hvor han kommer til at udvikle sig rigtig meget og så han også i FREM for at få os til at spille 2. division igen.

 

Isak anser som sine stærke sider er en hurtig offensiv spiller som altid kigger efter kasser. Han har et godt spark og en ok teknik og så er han stærk.

 

Skal arbejde mere taktisk og så kan teknikken altid blive bedre. Han skal også lade sin kreativitet folde sig ud på banen.

 

Hans ynglingsposition på banen er venstre kant i en 4-3-3, som altid har tiltrukket ham, men en højre kant er også en position han meget godt kan lide.

 

Isak har spillet følgende 3 kampe for HIK mod FREM:

  1. marts 2019 i Gentofte (0-1). Indskiftet i 73. minut., 24. august 2019 i Valby (1-4). Sad på bænken i hele kampen og 7. marts 2020 på Gentofte (1-1)

Blev indskiftet i det 79. minut og scorede HIKs udlignende mål i det 90. minut.

 

Isak har altid spillet fodbold, men har også prøvet ting af. Gik til atletik, da han var lille og dyrket 800 meter, højdespring og 60 m. Vandt en hel del medaljer men i sidste ende var det fodbolden der tiltrak mest.

 

Isaks farfar Kjell var rigtig god til atletik og håndbold. Han vandt mange svenske mesterskaber i tikamp og stående højdespring. Hans to fastre Tine og Annette har konkurreret i OL i 7 kamp og højdespring.

 

  1. august 2021/Steen Meisner Bjerre

 

Oplysningerne på ovennævnte spillerprofil er indsamlet og indkodet af BK FREMs officielle statistikfører: Steen Meisner Bjerre, 23 61 92 72, steenbjerre@hotmail.com, til hvem henvises, såfremt der er ændringer/tilføjelser e.a. til spillerprofilen, samt til Persondataloven.

 

3. Division - Kvalifikationsspil

SæsonKlub OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total-000

Total i karrieren

Sæson OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total000

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.