Det var 3. Divisions to tophold, der tørnede sammen i 3. Division denne lørdag. Roskilde lå suverænt nummer 1 uden nederlag, mens FREM havde erhvervet sig 12 point færre. Det skal dog med, at rækken er meget tæt, og der er ikke mange points forskel mellem nummer 2 og nummer 10.

FREM havde ændret på en enkelt plads i opstillingen i forhold til sidste lørdag; Emil Schou Jørgensen var erstattet af Frederik V. Kristensen, hvilket havde betydet, at Kristoffer Dirksen var rykket tilbage i forsvaret.

Christian Helev bragte FREM foran – Foto Preben Pathuel

FREM startede kampen bedst og satte sig straks fra start på kampen. Det virkede lidt som et chok for FC Roskilde, og chokket blev større i det 7. minut, da Christian Helev modtog en bold i dybden midt i feltet og FREM-spilleren satte bolden usvigeligt sikkert i mål uden om FC Roskildes keeper.

FREM fortsatte det offensive spil, og i det 15. minut var Frederik V. Kristensen få centimeter fra at nå en pasning fra Oliver Møller-Jensen i en fri position. Kort efter i det 16. minut havde FC Roskilde en mulighed, eller rettere faktisk var det FREMs eget forsvar, der måtte afværge en frisparksbold med et hovedstød over eget mål.

I kampens 22. minut appellerede FREMs Isak Tånnander for straffe, da han følte, han blev væltet i feltet. Dommeren vinkede afværgende – jeg ville nu godt have set situationen igen, for jeg synes, han havde en sag, men dommeren stod godt placeret.

I kampens 26. minut forsøgte Oliver Møller-Jensen sig med et hårdt skud, men lige på Roskildes keeper, som fik pareret til hjørnespark. På det efterfølgende hjørnespark af Jacob Pind sejlede bolden i mål formentlig rettet af af en spiller tæt på stregen. Men FREM-spilleren blev noteret for målet.

FC Roskilde var sjældne gæster i FREMs straffesparksfelt. Til gengæld fik FREM adskillige kontrachancer bl.a. i det 39. minut, hvor Oliver Møller-Jensen modtog en tværpasning, men afslutningen blev for svag, og Roskildes målmand fik fat i bolden. Kort før pausen havde Jakob Skovgaard muligheden på en kontra, men han sendte bolden over mål.

Endnu en scoring fra Jacob Pind – Foto Preben Pathuel

FC Roskilde skiftede to mand ud i pausen og startede 2. halvleg med at presse FREM højt på banen, hvilket resulterede i et par hjørnespark, som dog ikke var farlige. Roskilde havde dog en stor mulighed i det 49. minut, da Andreas Maarup forsøgte sig med et langskud, men Rasmus Wedege i FREM-målet fik reddet flot.

FREM-målmanden satte bolden hurtigt i spil, og det endte med, at Oliver Møller-Jensen var tæt på at slippe fri. Havde han taget et lille træk til højre, var der formentlig blevet lavet straffe mod ham, men sådan noget kommer, når man bliver mere rutineret. FREM havde også en mulighed i det 53. minut, men Jakob Skovgaard sendte bolden over mål.

Desværre holdt 2-0 føringen ikke. I det 59. minut havnede et hjørnespark midt i FREMs straffesparksfelt, hvor opdækningen var mangelfuld. På en eller anden måde lykkedes det Roskilde at få bolden i mål, det var lidt svært at se, men dommeren noterede Tobias Noer som målscorer.

Rasmus Wedege diskede op med et par superredninger – Foto Preben Pathuel

FREM gik ikke i panik over scoringen og skabte stadigvæk kontrachancer bl.a. i det 65. minut, hvor Isak Tånnander slap fri, men hans skud sad lige på Roskildes målmand. Kort efter forsøgte Roskildes Nicklas Schmidt sig med et skud, men Rasmus Wedege fik reddet.

Kort efter i det 69. minut headede indskiftede Emil Schou Jørgensen bolden tæt forbi Roskildes mål efter hjørnespark.

Udligningen kom i det 78. minut. Fra et helt ufarligt sted i straffesparksfeltet kom Kristoffer Dirksen til at fælde en Roskilde-spiller. Æv, for der var faktisk masser af FREM-spillere i feltet, men helt korrekt dømte dommeren straffe, og det scorede Valdemar Schousboe sikkert på.

I det 83. minut havde Jakob Skovgaard en mulighed efter et frispark ved baglinjen, men FREM-spilleren sendte bolden tæt forbi mål. Kort efter havde Roskilde så muligheden direkte på et frispark, men Monday Etim sparkede svagt i muren.

Kampen nærmede sig sin afslutning, og Roskilde var tæt på en føring i det 92. minut, hvor FREMs forsvar svigtede i højre side. Monday Etim spillede kort bagud ind i feltet til en fri Valdemar Schousboe, som heldigvis for FREM sendte bolden i sidenettet.

FREM-spillerne var nok ikke helt tilfredse med dommerlinjen – Foto Preben Pathuel

Kampens sidste chance tilfaldt FREM, da Emil Schou Jørgensen med et hovedstød var tæt på at sende bolden i mål i det 93. minut, men desværre endte bolden tæt forbi den ene opstander.

Kampen sluttede 2-2. Jeg synes nu, FREM spillede bedst set over hele kampen. Dommerens linje i kampen betød, at FREM indkasserede hele 5 advarsler, og det betyder karantæne til Christian Helev i næste kamp, mens Emil Schou Jørgensen og Mohammed Youssef kan få karantæne ved næste advarsel.

Næste kamp er endnu et topopgør, hvor vi møder rækkens i skrivende stund nummer 3 fra VSK Aarhus ude. BK FREM SUPPORT har arrangeret bustur med overnatning, se mere her. Tag med – der er super vigtige point at spille om.

Vinderbillede udgår, i stedet et billede af to gamle klubkammerater Anders Theil og René Henriksen – Foto Preben Pathuel

FREM-FC Roskilde 2-2 (2-0)
1-0 Christian Helev (07.)
2-0 Jacob Pind (26.)
2-1 Tobias Noer (58.)
2-2 Valdemar Schousboe (str. 78.)

FREMs opstilling

Rasmus Wedege
Matthias Andersen, Rasmus Grønne Jensen, Kristoffer Dirksen, Christian Bramsborg
Oliver Møller-Jensen (68, Emil Schou Jørgensen), Jacob Pind, Jakob Skovgaard Larsen, Frederik V. Kristensen
Isak Tånnander, Christian Helev (68, Oliver G. Andersen)

Ubenyttede reserver, Vitus Sindal, Mohammed Youssef, Frederik Balslev, Rasmus Fugl, Philip Herslov

Advarsler:
Tobias Noer, FC Roskilde (14.)
Kristoffer Dirksen, FREM (30.)
Christian Helev, FREM (37.)
Jakob Skovgaard Larsen, FREM (76.)
Jacob Pind, FREM (80.)
Isak Tånnander, FREM (90.)

Dommer: Jacob Gerner-Rasmussen, Odense

Tilskuere: 826

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk