Absolut topkamp lørdag

Det er det absolutte tophold, der gæster Valby Stadion, når FREM møder FC Roskilde lørdag d. 23. oktober kl. 14.00.

KØB BILLET TIL TOPKAMPEN MELLEM FREM OG FC ROSKILDE HER

Sidste weekends comebacksejr i overtiden mod det andet Roskilde-hold skal følges op, når nummer 2 tager imod nummer 1 i 3. Division. Vi glæder os til kampen og til at se alle de mange fremmere på stadion.

Miraklet i Valby 2?

Fansene og tilskuerne på stadion glemmer nok ikke sidste weekends kamp lige med det samme. Især kampens afslutning var mindeværdig for langt de fleste på stadion – dog ikke for Roskilde KFUMs uheldige målmand, som slap et skud fra Isak Tånnander ind i rusen, og så kunne begejstringen og lettelsen få frit løb blandt alle med tværstribet hjerte.

Om der ligefrem var tale om et mirakel i Valby, kan man diskutere, men der er ingen diskussion om, at både FREMs spillere, trænerteam og alle omkring banen havde brug for noget medvind og medgang på banen i de sidste minutter af kampene, hvilket der ellers ikke har været meget af i 2021. Heldigvis kom det nu, og med 5 kampe tilbage i efterårssæsonen kan der stadig ligge noget held og vente på os. Det kan vi godt få brug for allerede lørdag i topkampen mod FC Roskilde.

Skal vi have vinderbillede igen? (Foto: Preben Pathuel)

Tæt på maksimumpoint

FC Roskilde er kommet både spillemæssigt og pointmæssigt rigtig godt fra land i 3. Division. For mange var det en overraskelse, at FC Roskilde i det hele taget endte med at skulle spille i 3. Division – ligesom os selv – og de lyseblå har da også gjort alt for at vise, at det ikke er der, holdet hører til. Således har de første 12 kampe resulteret i 10 sejre og to uafgjorte, og hele 40 mål har de scoret.

Den suveræne førsteplads betyder selvfølgelig ikke rigtig noget, før hele sæsonen er færdigspillet, men allerede nu har lørdagens gæster et hul på 12 point ned til nummer to, som er os selv. Imponerende af FCR og ikke mindst godt arbejde af de tidligere FREM-spillere Anders Theil og Michael Jørgensen, som nu er henholdsvis sportschef og cheftræner i Roskilde.

På spillerfronten er det værd at holde øje med rækkens to topscorere Monday Etim og Valdemar Schousboe, som deler førstepladsen på listen med vores egen Isak Tånnander; alle med 10 mål hidtil. Schousboe kom på tavlen i det omvendte opgør i runde 3, hvor vi efter en ellers god kamp måtte tage hjem med et nederlag på 3-0, som selv FC Roskildes egen referent måtte indrømme nok var noget i overkanten.

Dengang var der tale om et tidligt topopgør mellem to ubesejrede hold, og nu er det som bekendt kun FC Roskilde, som har status af ubesejret – men det er dog stadig et topopgør, vi byder op til, når dommer Jacob Gerner-Rasmussen fløjter i gang kl. 14.00 på lørdag.

Får René Henriksen og resten af teamet knækket koden mod FC Roskilde? (Foto: Preben Pathuel)

Kedelig statistik skal rettes op

Normalt er vi glade for at kigge tilbage i statistikken for at se på, hvordan det plejer at gå mod rundens modstander, men i tilfældet FC Roskilde er det næsten bedst at lade være. Det er nemlig klart FCR, som har overhånden indbyrdes. Seneste FREM-sejr daterer sig tilbage til 2. november 2008, da Søren Weibel med to kasser nedlagde Roskilde med 2-0. I den kamp var Anders Theil træner for FREM, mens nuværende FCR-træner Michael Jørgensen blev skiftet ind for Roskilde.

Der er løbet meget vand i åen i de 13 år, der er gået, og i mellemtiden har FC Roskilde hentet 5 sejre i de indbyrdes kampe, mens 2 er endt uafgjort. Nu må tiden være kommet til at rette op på den statstik – om det så kræver held og mirakler. Først og fremmest kræver det hårdt arbejde og koncentration på banen og massiv støtte fra lægterne.

Isak Tånnander har i den grad fundet målformen igen (Foto: Preben Pathuel)

Fit for fight og fulde af selvtillid

Cheftræner René Henriksen har en stort set fuld og karantænefri trup til rådighed, og sejrene i de sidste kampe har givet den selvtillid, som spillerne i høj grad har brug for. Vi fik set, at det kan lade sig gøre at få udbytte ud af enhver kamp, hvis vi bare tror på det hele vejen hjem, og samtidig er der kommet gang i ikke mindst topscorer Tånnander igen.

Det er ikke kun førsteholdet, som viser selvtillid i denne tid. U23 fører rækken, og både U19 og U17 ligger godt til i toppen af deres rækker. Det er vigtigt for fødekæden i de kommende år, at U23 kommer lidt opad i rækkerne, og at vores lidt yngre talenter også ligger højt. En opfordring herfra til at støtte alle klubbens hold, når de spiller – det er vigtigt for os alle.

Vi byder alle fremmere, udebanetilskuere, spillere, trænere, dommere og alle andre velkommen til topkamp lørdag. Hvis du ikke kan se kampen på stadion, kan du følge den på livestream på følgende link: https://streaming.3-division.dk/

God kamp til alle – det bliver stort!

KØB BILLET TIL TOPKAMPEN MELLEM FREM OG FC ROSKILDE HER

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk