Boldklubben FREMs kasserer og administrator, Thorkild Andersen, stopper ved den ekstraordinære generalforsamling, som skal holdes indenfor de næste måneder.

Thorkild har været sygdomsramt de sidste måneder og været igennem operation for få uger siden, som forløb godt. Thorkild ønsker dog at trække sig tilbage efter 30 år i klubben, men dog holde formen intakt på fodboldbanen.

Thorkild har haft mange roller og opgaver i FREM; alt fra afdelingsleder i mikroput, miniput og lilleput, til holdleder på diverse ungdomshold, materialeansvarlig, ungdomsformand, kasserer og bestyrelsesmedlem sammenlagt i 12 år.

Thorkild har også været Årets Idrætsleder i Valby, 3 gange vinder at Svend Petersens Ærespokal, og i 2016 modtog Thorkild fortjent Boldklubben FREMs guldnål.

Thorkild har været et kæmpe aktiv i FREM i mange år og særligt i de seneste 8-10 år, hvor vi har skulle bygge klubben op på ny, og her har Thorkild bidraget med sin store rutine og sit kæmpe FREM-hjerte.

Vi skal nu bruge det næste stykke tid med at finde ud af, hvordan vi løser kasserer- og administratorjobbet, men også bestyrelsesjobbet i KIES samt kassererjobbet i Hjælpefonden. Thorkild forsætter som skrevet frem til næste ekstraordinære generalforsamling.

Der er stor forståelse for Thorkilds beslutning og vi udtrykker en kæmpe tak for et flot stykke arbejde og mange gode timer sammen.

-Bestyrelsen