Boldklubben FREMs kasserer og administrator, Thorkild Andersen, stopper ved den ekstraordinære generalforsamling, som skal holdes indenfor de næste måneder.

Thorkild har været sygdomsramt de sidste måneder og været igennem operation for få uger siden, som forløb godt. Thorkild ønsker dog at trække sig tilbage efter 30 år i klubben, men dog holde formen intakt på fodboldbanen.

Thorkild har haft mange roller og opgaver i FREM; alt fra afdelingsleder i mikroput, miniput og lilleput, til holdleder på diverse ungdomshold, materialeansvarlig, ungdomsformand, kasserer og bestyrelsesmedlem sammenlagt i 12 år.

Thorkild har også været Årets Idrætsleder i Valby, 3 gange vinder at Svend Petersens Ærespokal, og i 2016 modtog Thorkild fortjent Boldklubben FREMs guldnål.

Thorkild har været et kæmpe aktiv i FREM i mange år og særligt i de seneste 8-10 år, hvor vi har skulle bygge klubben op på ny, og her har Thorkild bidraget med sin store rutine og sit kæmpe FREM-hjerte.

Vi skal nu bruge det næste stykke tid med at finde ud af, hvordan vi løser kasserer- og administratorjobbet, men også bestyrelsesjobbet i KIES samt kassererjobbet i Hjælpefonden. Thorkild forsætter som skrevet frem til næste ekstraordinære generalforsamling.

Der er stor forståelse for Thorkilds beslutning og vi udtrykker en kæmpe tak for et flot stykke arbejde og mange gode timer sammen.

-Bestyrelsen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk