Godt nyt: Efter intenst lobbyarbejde fra Divisionsforeningens side er det blevet tilladt for klubberne i 2. Division at spille for tilskuere allerede fra den kommende weekend. Der er dog en række krav og begrænsninger, og der er et loft på 500 personer på stadion alt inklusive.

På lørdag starter 2. Divisions slutspil, og Boldklubben FREM spiller hjemme mod Brabrand IF i første kamp i Oprykningsspillet. Til den kamp har vi mulighed for at lukke et begrænset antal tilskuere ind, og billetterne bliver sat til salg på FairBillet torsdag. Der vil ikke være mulighed for at købe billet ved indgangen. Kun i forsalg.

Antallet af tilgængelige billetter vil være 500 fratrukket et antal sponsorer og sæsonkortholdere (sæson 2019-20) samt begge holds trupper, dommere, officials, presse og frivillige, som alle indgår i de 500, som må være på stadion til kampen. Hvor mange billetter, der ender med at være til salg er endnu ikke helt på plads.

Til denne kamp vil alle billetter af praktiske årsager være enhedsbilletter (dvs. ingen separate pensionist- eller børnebilletter), og alle skal have billet eller gyldigt sæsonkort for at komme ind. Billetten skal enten printes eller fremvises på mobiltelefon ved indgangen. Der vil være en begrænsning på to billetter pr. billetkøber.

For at kunne spore eventuel smitte efterfølgende er det vigtigt, at billetkøberen selv bruger billetten. Den må ikke sælges eller gives videre til andre.

Det er klart, at det vil betyde, at nogen bliver skuffede denne gang – det kan desværre ikke undgås – og vi beder om forståelse for den svære situation, klubben står i i denne tid.

Kampen bliver efter planen livestreamet via Ekstra Bladets hjemmeside. Mere om dette, når alt er på plads.

Det er et krav, at alle tilskuere på stadion er siddende tilskuere. Det betyder, at det kun er tribunen, der vil være åben. Her vil tilskuerne blive anvist pladser af vagter og officials, og vi beder om, at alle følger de anvisninger, de får. Vi skal nok gøre det hele så smidigt og nemt som muligt med de vilkår, som gælder.

Der vil komme flere retningslinjer og informationer, så snart vi ved mere.

Lad os hjælpes ad med det hele – god kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk