Så er vi klar til kamp

På lørdag sker det endelig: Der er kamp i Valby igen. Boldklubben FREM møder Brabrand IF i første runde i Oprykningsspillet, og kampen spilles kl. 15.00 på Valby Stadion. Carlsberg er som altid med.

Det har været nogle turbulente dage, uger og måneder i Fodbolddanmark og ikke mindst i 2. Division. Klubberne og spillerne har været kastet ud i usikkerhed og er flere gange landet mellem to stole i regeringens og fodboldens organer.

Heldigvis er det endt med, at vi kan spille igen allerede nu, og vi kan endda have tilskuere på stadion. Der er skarpe begrænsninger på tilskuertal og vilkår for at se kamp, og dem skal vi nok klare sammen. Alle billetter sælges i forsalg, og det vil ikke være muligt at købe billet ved indgangen. Hvis du har sæsonkort, skal du bare møde op og blive krydset af i indgangen – alle andre kort er ugyldige indtil videre og i hvert fald til denne kamp.

I coronapausen har Fremmerne vist fantastisk støtte ved at bakke op om klubben på alle tænkelige måder. Det betyder alt, at vi kan stå sammen i svære tider. Stor tak til alle, der har været med hele vejen igennem.

Der er også kommet nye sponsorpartnere til i pausen, og det er vi selvfælgelig også meget glade for. Vi glæder os til at kunne byde på fodbold.

Ny struktur for 2. Division igen

Coronapausen har også været brugt på at lave ny struktur i 2. Division. Det er ikke første gang, det sker, og det betyder, at næste sæson bliver en vigtig overgangssæson til den nye inddeling. Fra sæsonen 2021-22 og fremefter består ligasystemet af 4 rækker med 12 hold i hver startende fra Superligaen. Alle 4 rækker knækkes over efter 22 runder og spiller slutspil om op- og nedrykning. Derfor er det vigtigt for os at komme godt med i den kommende sæson, så vi ligger på den rigtige side af stregen, når de nye rækker inddeles. Det arbejde starter allerede på lørdag mod Brabrand.

Kampen mod Brabrand på lørdag

Lørdagens kamp spilles i 2. Divisions Oprykningsspil og er den første af 6 kampe, som spilles på 3 uger. Det er sammenpresset, men det var det, der kunne lade sig gøre for at få rækken afgjort.

Efter sammenlægningen ligger FREM nummer 10 med 25 point. Den enlige oprykningsplads indehaves af FC Helsingør med 44 point, og med 18 point at spille om bliver det mere end almindelig svært at nå helt op…

Vores gæster fra Brabrand ligger med i subtoppen på femtepladsen med 29 point. De kan stadig nå at blande sig i toppen, men oprykningspladsen er ikke realistisk. Dermed står Brabrand i samme situation som os selv; det handler om at skrabe sejre og point sammen og så ellers stå knivskarpt til næste sæson, som starter snart.

Se hele stillingen her

Sejr over Brøndby i tirsdags

Den korte opstart har betydet, at vi ikke har kunne nå meget andet end at træne. Det lykkedes dog i sidste øjeblik at arrangere en lukket træningskamp mod Brøndby IFs U19-ligahold i tirsdags. Kampen blev spillet på Valby Stadion under strenge corona-krav, og det endte med en sejr på 2-1 til os.

Begge hold skiftede alle spillere i pausen, så alle 22 kom i kamp og fik en halvleg hver. I første halvleg vandt FREMs formodede startelever med 1-0 på mål af Lucas Balck på oplæg fra Tonni Adamsen. Efter pausen spillede resten af truppen 1-1 mod Brøndbys reserver.

Der var fine takter, og det vigtigste var, at vi fik spillet sammen mod en modstander, vi ikke kendte på forhånd. Det gode spil må komme med tiden, når vi får rytmen tilbage.

Se Fremmer-Lasses video fra kampen herunder:

Vigtig info til tilskuere

Det er vigtigt at understrege, at der kun er adgang til lørdagens kamp, hvis man på forhånd har købt billet via FairBillet eller har et gyldigt sæsonkort for sæsonen 2019-20. Alle andre kort er ugyldige til denne kamp, og der kan ikke købes billet ved indgangen.

Kampen afvikles under de regler og vilkår, vi får fra myndighederne og Divisionsforeningen, og vi beder om, at alle følger de anvisninger, de får fra vagter og officials.

Kom meget gerne i god tid, så vi kan undgå at stå i kø i indgangen. Og så gælder alle de efterhånden velkendte forskrifter mht afstand, hyppig håndvask og brug af håndsprit.

Vel mødt til dem, der lykkes med at få billet denne gang – vi skal nok prøve at få plads til alle så snart som muligt. Og god kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk