Nu skal fan-ejernes forening stiftes – FREM inviterer til kamp

Igennem forårssæsonen har FREM udbudt anparter i selskabet, der står for divisionsholdet. Der er bl.a. solgt anparter til fans, hvor kravet var, at der skulle sælges mindst 50 anparter, før fansene ville få ret til at vælge et bestyrelsesmedlem. Det skete allerede på dag ét, hvor der blev solgt på tæt på dobbelt så mange som mindstekravet.

Siden er der solgt over 200 anparter til fans og fremmere, og nu er tiden kommet til at stifte den forening, der skal varetage fansenes indflydelse på selskabet.

stiftende generalforsamling den 11. juni 2022 kl. 10.00 – 13.00 i VIP-loungen på Valby Stadion

Bagefter inviterer FREM til kamp

Den stiftende generalforsamling for foreningen afholdes den 11. juni 2022 kl. 10.00 – 13.00 i VIP-loungen på Valby Stadion. Den afholdes altså i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp mod Dalum IF, og alle deltagere på generalforsamlingen inviteres efterfølgende med ud på lægterne til kampen.

Den 29. maj 2022 er sidste frist for at købe en fan-anpart, hvis man vil inviteres med til den stiftende generalforsamling. Men salget fortsætter efterfølgende.

Det skal der ske

Som man kan læse på selskabets hjemmeside, så varetages fan-ejernes indflydelse gennem Foreningen FREMs Folkeandelshavere, hvor hver anpartshaver har én stemme uanset antallet af anparter, og hvor alle fan-anpartshavere automatisk bliver medlem. Gennem foreningen sendes repræsentanter til selskabets generalforsamling og bestyrelse.

Vi nærmer os nu, at alle fan-ejere indkaldes til den stiftende generalforsamling for Foreningen FREMs Folkeandelshavere, også kaldet FFF, hvor foreningens vedtægter skal vedtages, en bestyrelse skal vælges, samt hvem der skal repræsentere foreningen til selskabets generalforsamling og varetage foreningens mandat i selskabets bestyrelse.

Der vil blive udsendt mere materiale pr. mail efter skæringsdatoen d. 29. maj. Der vil blive sendt materiale med forslag til foreningens vedtægter, forretningsorden og dagsorden, og hvad der ellers hører til en generalforsamling.

ANPARTSBEVIS

Anpartsbeviserne bliver afsendt til trykkeriet snarest, og efter planen vil det være muligt at afhente sit anpartsbevis fysisk i klubhuset fredag d. 27. maj, hvor formanden for Boldklubben FREM, Benny Davidsen, vil være til stede fra kl. 15.00 – 17.00.

Derudover vil der mulighed for at få sit anpartsbevis udleveret til den stiftende generalforsamling.

For dem, der ikke har mulighed for at hente en af de to dage, vil anpartsbeviset blive eftersendt pr. post. Der bliver sendt en mail direkte til alle købere af en B-anpart separat herom.

Hvis man ønsker det, kan man også få anpartsbeviset tilsendt på e-mail.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk