Nu bliver det for alvor alvor

Det er en regulær topkamp mellem nummer 2 og 3 i tabellen på hver sin side af oprykningsstrgen, når FREM møder VSK Aarhus lørdag d. 7. maj kl. 14.00 på Valby Stadion.

Billetterne er i slag, og der kommer rigtig mange tilskuere og fans på stadion, så find din billet på følgende link:

Slutspurten om oprykning til 2. Division er i gang, og vi har 7 ‘finaler’ tilbage. Lørdag kommer nærmeste oprykningskonkurrent fra VSK Aarhus på besøg i København, og det bliver en utrolig spændende og nervepirrende affære.

Der er 4 point mellem FREM på den oprykningsgivende andenplads og VSK på den forkerte side af oprykningsstregen. Det betyder, at vi er sikre på at have mindst en uge mere i toppen, men meget kan ske i kampen lørdag. Topstriden kan blive ultratæt med en sejr til VSK, mens en FREM-sejr vil give luft til stregen og måske endda sende os på en delt førsteplads.

Så tag alle vennerne, alle naboerne og hele familien med til solbeskinnede Valby Stadion til en gyserkamp ud over det sædvanlige – det bliver en af dem, vi vil huske lang tid fremover.

Tæt kamp i vente – en sejrsstime bliver brudt

Det er Danmarksturneringens to mest formstærke hold, der mødes lørdag. FREM har efter sejren ude over Dalum i sidste weekend vundet 6 kampe i træk og er ubesejret i 7, og VSK har en stime på 5 sejre og har ikke tabt i de seneste 10 kampe. Seneste VSK-nederlag var 6. november mod topholdet FC Roskilde på udebane, hvor de måtte se sig besejret 4-3 i en kamp, hvor de med 2 mål i overtiden var ved at stjæle point.

Det er med andre ord en modstander, vi skal have mere end almindelig meget respekt for. Et af de to hold får brudt sejrsstimen, og det bliver med garanti en tæt affære.

Historisk set har FREM og VSK Aarhus spillet meget tætte kampe, og det afspejler sig tydeligt i statistikken. De hidtidige 6 kampe har givet en etmålssejr til hver og 4 uafgjorte. Seneste opgør gik FREMs vej med en sejr på 2-1 i Aarhus på to mål af Oliver Møller-Jensen, og det indbyrdes momentum er dermed marginalt på FREMs side.

Oliver Møller-Jensen scorede to gange i seneste sejr over VSK Aarhus (Foto: Preben Pathuel)

Selvtilliden er stor

Det er en tæt kamp i toppen af rækken i 3. Division, og det blev faktisk endnu tættere i seneste runde. Vores kommende modstandere fra VSK Aarhus vandt på hjemmebane over FC Roskilde, og det gør, at FC Roskildes forspring nu ‘kun’ er på 3 point ned til FREM. Vi skal i øvrigt selv møde FC Roskilde i næste uge og kan derfor selv indhente endnu mere, hvis det lykkes at vinde kampene.

Først handler det selvfølgelig om at vinde i denne weekend og dermed udbygge forspringet ned til tredjepladsen.

Cheftræner René Henriksen udtalte i denne uge til podcasten Divisionsklubben, at holdet er fuld af selvtillid og tro på tingene, og det det tegner godt frem mod de kommende kampe. Det er altid næste kamp, der er den vigtigste, og selvom det lyder som en godt slidt floskel, så er det i høj grad sandt denne gang.

Mens Magnus Clemmensen må sidde over for VSK Aarhus, er FREM ikke ramt af karantæner denne gang, så det bliver en topkamp med fuld tryk på.

Frederik V. Kristensen blev matchvinder i sidste kamp med en sen scoring (Foto: Claus M. Hansen)

U23 er stadig godt kørende

Siden sidst har U23-holdet i Serie 1 cementeret førstepladsen, så der nu er 7 point ned til forfølgerne med 7 kampe tilbage. Det er dels sket med en sejr over B.1908, og samtidig er nogle af forfølgerne snublet en smule. Allerede fredag aften kl. 19.15 spiller U23 et klassisk opgør mod Fremad Amager i Sundby, så tag gerne en tur derud og støt holdet.

Du kan se stillingen i rækken her: https://dbu.dk/resultater/pulje/359333/stilling

Vinderbilleder bliver vi aldrig trætte af – heller ikke fra U23 (Foto: Preben Pathuel)

Kom tidligt – der bliver travlt i indgangen

Lørdagens topspændende topbrag kommer til at trække mange tilskuere på Valby Stadion, så kom tidligt til kampen. Det ville være ærgerligt at gå glip af noget i starten.

Hvis du ikke kan komme på stadion, kan du se kampen på livestream ved at klikke på billedet herunder.

God kamp til alle, velkommen til modstandere og dommere – og kom så fremmerne!

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.