Første runde i Pokalen

Sæsonen i 2. Division startede med en deler med Aarhus Fremad i lørdags, og nu er det allerede tid til at sparke hul på pokalturneringen.

Sydbank Pokalens først runde byder på et derby mod Brønshøj Boldklub, og kampen spilles i Tingbjerg. Der er kick-off kl. 19.00, og der er 400 billetter til salg indgangen, som åbner kl. 17.00. Billetprisen er 80 kr., og billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet, så kom i god tid, hvis du vil ind og støtte de tværstribede frem mod pokaltriumf.

Det er samtidig eneste chance for at se et opgør mod divisionskollegerne fra Brønshøj, da lodtrækningen som bekendt gjorde, at vi er geografisk adskilt i 2. Division denne gang.

Jacob Pind (med nummer 21) tiljubles efter en kanonscoring i lørdagens kamp. Kommer der mere af den slags mod Brønshøj? (Foto: Preben Pathuel)

Uafgjort og nederlag

Både FREM og Brønshøj var i ilden i lørdags, og det gav ikke den allerbedste optakt til pokalbraget for nogen af holdene.

FREM førte indtil meget sent i kampen 2-0 hjemme over Aarhus Fremad, men vi måtte nøjes med 2-2 mod holdet, som var meget tæt på at tage oprykningsbilletten sidste sæson. Isoleret set ikke et skidt resultat, men ærgrelsen var stor hos FREM-spillerne lige efter kampen.

Denne ærgrelse kan de nu få ud af kroppen ved at levere godt mod tirsdagens modstandere fra den anden ende af byen.

Brønshøjs spillere måtte også gå ærgerlige fra hjemmebanen lørdag, og de gik endda hjem helt uden point. I lokalopgøret mod Vanløse IF måtte hvepsene se sig slået med 1-2. Helt sikkert ikke den start, de selv havde håbet på.

Lucas Balck scorede til 2-0 mod Aarhus Fremad, men måtte senere skiftes ud. Er han mon blevet klar? (Foto: Preben Pathuel)

En verden for sig selv

I pokalturneringer kan de små ofte slå de store, og i det hele taget lever pokalturneringen ofte sit eget liv. Man skal ikke lægge for meget i andre resultater, og det er alt eller intet i 90 minutter plus det løse.

Det bliver helt sikkert også en svær opgave for begge hold denne gang. De to klubber og spillerne kender hinanden godt, og det bliver en kamp mellem trænerbænkene om, hvem der er bedst til at finde hullerne i modstanderens panser.

Paul Ngongo Iversen (th) er spilleberettiget i pokalkampen (Foto: Preben Pathuel)

Ekstra kort på hånden

For FREMs vedkommende har træner René Henriksen et ekstra kort på hånden til tirsdagens kamp, da ‘targetman’ Paul Ngongo Iversen er spilleberettiget til pokalkampen, mens han afsoner karantæne i 2. Division. Om det har nogen betydning for startopstillingen, må tiden vise.

Optimismen i truppen er stor, og den gode præstation mod Aarhus Fremad har kun øget sulten. I år skal være en god sæson med masser af sejre, og det skal gå ud over Brønshøj først. Kom og støt op – så vinder vi pokalen sammen.

God kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk