Frem har ikke ligefrem fået nogen ønskestart på tilværelsen i 2. division. Langt fra alle er tilfredse med dette, men der er altså en forskel på 2. division og 3 division, i hvert fald virker modstanderne i denne sæson mere sammenspillede.

FREMs trænerteam havde valgt samme opstilling som mod Thisted til dagens opgør mod Brabrand, de eneste ændringer var på bænken hvor det var glædeligt at Oliver Andersen er ved at være sin skade kvit.

Brabrand havde kampens første mulighed i det 2. minut, et langt indkast blev headet videre af Rasmus Juul til Michael Pedersen, men hans hovedstød endte tæt forbi mål.

Kort efter var den gal igen Frem havde frispark, Casper Lykke prikkede til bolden, den var Rasmus Grønne ikke helt med på og selv om FREM spilleren først forsøgte af sparke bolden væk, derefter at hive trøjen af Andreas Pisani, så lykkedes det Brabrand spilleren at slippe fri, men godt forsvarsspil af Emil Schou Jørgensen fik reddet FREM

I kampens 4. minut havde FREM en mulighed, Et langt indkast fra Rasmus Louie Larsen havnede ad omveje midt i Brabrands straffesparksfelt, desværre gik Rasmus Grønne og Casper Lykke lidt i vejen for hinanden alligevel havnede bolden hos Isak Tånnander som sparkede lige ind i en klump af Brabrand spillere og FREM måtte Nøjes med et hjørnespark.

I det 11. minut var FREM på spil igen et velplaceret indlæg havnede bagerst i feltet hos Søren Nørgaard som sparkede hårdt mod mål, desværre tæt forbi.

Kort efter fik Brabrand et par hjørnespark, fælles for dem begge var klumpspil i FREM feltet, men FREM klarede frisag.

I kampens 27. minut lykkedes det Brabrands Christoffer Maul at komme på skudhold, men FREMs keeper Sebastian Sørensen havde læst det og fik halvklaret det drilske skud

Kort efter fik FREM frispark, bolden havnede hos Rasmus Grønne som heade bolden over mål. Halvlegens sidste chance tilfald også FREM, igen havnede bolden hos Rasmus Grønne denne gang blev den skudt over.

Halvlegen sluttede 0-0 Brabrand havde mest kvalitet i sit spil, men en effektiv defensiv og super indsats af Emil Schou Jørgensen holdt dem fra de helt store muligheder. Frem havde sine chancer, men sjælden efter godt opspil, der manglede i den grad kvalitet i offensiven.

Der var kun spillet et enkelt minut af anden halvleg så havde Brabrand en stor mulighed, og dog, for det var på et frispark få cm. uden for feltet. Skuddet havnede dog i muren.

Kort efter havde FREM en rigtig god mulighed, Frederik V. Kristensen driblede sig fri i feltet og lagde bolden nærmest perfekt bagud til Isak Tånnander, men hans skud blev blokeret.

I det 50. minut fik Brabrand igen frispark tæt på feltet, denne gang blev bolden sent i favnen på Sebastian Sørensen.

Kampens måske største chance tilfaldt FREM i det 59. minut, da en fremlægning fra Rasmus Grønne havnede hos en fri Isak Tånnander som afsluttede mod mål, men en ben parade fra målmand Casper Andersen, returen havnede hos Rasmus Louie Larsen, men hovedstød er nok ikke hans stærkeste side og blev grebet af keeperen.

FREM spillede en bedre 2. halvleg, og det var sjældent at Brabrand kom til afslutninger, de fik dog en mulighed i det 64. minut da Quoc Truong forsøgte sig med et skruet skud, som dog gik tæt forbi FREMs mål.

I kampens 76. minut fik FREMs Søren Nørgaard en skud mulighed efter et kontra angreb, men det blev reddet af målmanden. Kort efter var FREM i angreb igen Lucas Balck som kort for inden var sendt på banen slap fri så meget fri at Brabrands Simon Vesterbæk måtte ty til ulovlige midler for at stoppe FREM spilleren, da han var bagerste mand og det skete på kanten af feltet måtte Brabrand tidligt i bad. Jakob Skovgaard forsøgte sig direkte med et fladt frispark, men igen fik Målmand Casper Andersen blokeret.

Lucas Balck havde en mulighed i det 79. minut da han blev spillet fri i højre side, men afslutningen blev vippet til hjørnespark af Brabrand keeperen.

Frem sad godt og grundigt på kampens resterende 15 minutter, og det blev bl.a. til et par hjørnespark og overskud af Hocine Derrar og Frederik V. Kristensen.

Kampen sluttede 0-0 en væsentlig bedre spillet kamp af FREM end mod Thisted, Defensivt stod FREM godt mens det offensivt halter lidt.

Næste kamp er på søndag kl. 13:00 bemærk tidspunktet, hvor Esbjerg kommer på besøg, uden tvivl en svær kamp.

Brabrand-FREM 0-0

FREM’s Opstilling

Sebastian Sørensen

Pablo Basarte, Emil Schou Jørgensen, Rasmus Grønne, Casper Lykke

Hocine Derrar

Rasmus Louie Larsen (65, Oliver Andersen), Frederik V. Kristensen, Søren Nørgaard (88, Oliver Møller-Jensen), Isak Tånnander (72, lucas Balck)

Lukas Lindholm Corner (72, Jakob Skovgaard Larsen)

Ubenyttede reserver: Kristoffer Dirksen, Oliver Henneberg, Sebastian Blynov

Advarsler: Rasmus Louie Larsen, FREM (50)

Udvisning: Simon Vesterbæk, Brabrand (76)

Dommer: Stefan Fyhn, Vejle

Tilskuere 323

/CMH

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk