Lørdag: Efter morgenmad stod den på yoga og udstrækning. Det kan roligt siges, at der er et stykke vej for smidighed for et par af drengene…

Efter frokost kørte vi til samme bane, hvorpå førsteholdet fredag spillede deres træningskamp. Denne gang var det U23, der skulle spille kamp mod et schweizisk hold. Det blev til et nederlag på 0-4.

Førsteholdet havde træningspas, hvor de efterfølgende så U23s kamp. Om aftenen havde vi fri. hvor aftensmaden blev spist forskellige steder i byen.

Søndag: Da morgenmaden var indtaget, tog førsteholdet ud til træning på græsbane. U23 lavede træning hjemme med fodtennis i “sandkassen”. Sidste aftensmad blev indtaget, og aftenen stod på El Clásico, kortspil og andet hygge og afslapning. 

Mandag: Sidste morgenmad i denne omgang, og den sidste sol og varme blev nydt, inden oprydning og pakning til hjemrejse. Vi nåede en dejlig frokost, inden turen gik til lufthavnen og hjem til de koldere himmelstrøg.

Vi landede i ro og mag mandag aften efter en rigtig god træningslejr med masser af sjov, grin, afslapning, hygge, men bestemt også masser af god træning på tværs af de to hold og stort plus på sammenholdskontoen.

Tak for et super ophold til Finca Naudrup – Peter og Jane. Det har været en fornøjelse! 

Se mange flere billeder fra Træningslejren i Malaga her: Billedserie: Træningslejr i Malaga – del 3