Efteråret kulminerer på Høje Bøge

Årets sidste spillerunde er kommet, og efterårssæsonen afsluttes med en udekamp i Svendborg, hvor modstanderen er SfB-Oure FA på det sagnomspundne Høje Bøge Stadion. Kampen fløjtes i gang kl. 13.00 og kan følges live på Ekstra Bladets hjemmeside (kræver abonnement), hvis man ikke skal på stadion.

Som bekendt er FREM stadig ubesejret i 2. Division i sæsonen, og den seneste kamp gav 3 vigtige point hjemme mod Holbæk. Sejren betød, at vi er sikre på at slutte efteråret i top 3, hvilket er vigtigt for ambitionen om at ende i top 6 til sidst. Rækken er ikke knækket over, og holdene matcher hinanden godt, så alle point er utroligt vigtige.

Kampen om vinterførstepladsen er lige nu et slagsmål mellem FREM og B.93 (Foto: Preben Pathuel)

Første-, anden- eller tredjeplads?

Lørdag afgøres det, om vi skal ‘nøjes’ med tredjepladsen vinteren over, eller om det bliver til mere end det.

Jammerbugt FC, som ligger et point foran os, er sendt på juleferie og skal efter al sandsynlighed ikke spille mere før til foråret. Derfor vil en sejr i Svendborg betyde, at andenpladsen er sikret indtil marts næste år.

Men det kan blive til endnu mere. Førstepladsen indehaves lige nu af vores bysbørn fra B.93, som har skrabet 25 point sammen, hvilket er to mere end os. Vi har dog spillet en kamp mindre end dem. B.93 har denne gang en svær udekamp mod VSK Aarhus, og selvom de har været rigtig gode ude, så kan vi krydse fingre for, at de sætter point til. Hvis de gør det, så vil vi nemlig overtage duksepladsen med en sejr i Svendborg. Det ville da være en fin julegave til alle fremmerne derude.

Af de øvrige kampe i rækken springer især opgøret mellem Middelfart og Aarhus Fremad i øjnene. De to forhåndsfavoritter mødes i en vigtig kamp om top 6. Aarhus Fremad på fjerdepladsen har 3 points forspring til Middelfart på ottendepladsen, og da stregen går mellem nummer 6 og 7, kan Aarhus Fremad være med til at knække rækken en smule på midten.

Men for os handler det selvfølgelig først og fremmest om SfB-Oure FA.

Den hårde debutsæson

SfB-Oure FA er i denne konstellation nye i 2. Division, og det har vist sig at være en stor mundfuld for sydfynboerne. Pt frister de en tilværelse som nummer 13 ud af 14 og har hentet 7 point hidtil. Hvis ikke de skal hægtes af i bunden, skal der sejre på kontoen, så de vil uden tvivl komme ud med planer om at stoppe vores ubesejrede stime.

I sidste runde var SfB-Oure på besøg på B.93s anlæg. Efter en lige kamp måtte de rejse hjem igen med et smalt nederlag på 1-0, så der er lagt op til en hård kamp lørdag.

Hvis man kigger på SfB-Oures trup, er der især et af navnene, der springer i øjnene: Offensivspilleren Magnus Schou Jørgensen. Han er tvillingebror til vores egen Emil Schou Jørgensen, som skiftede fra netop SfB-Oure FA til FREM i sommers.

Der er altså lagt op til en drabelig tvillingeduel, hvis begge som forventet skal spille, og de vil endda komme til at stå over for hinanden i position. Den duel bliver spændende at følge.

Andreas Lundberg er en af de hidtidige målscorere mod Svendborg (Foto: Preben Pathuel)

Statistikken er på vores side

Magnus Schou Jørgensen scorede i øvrigt for Svendborg i det seneste opgør mod FREM i 2017. Kampen endte 2-2, og begge FREM-mål blev sat ind af Rasmus Louie Larsen. Kun Andreas Lundberg og Mikkel Andersson er stadig med for FREM fra dengang.

I 2017 var modstanderen FC Svendborg, som vi har mødt 4 gange i alt. Før det hed klubben Svendborg fB, som vi stod over for 10 gange. Oure FA har vi ikke mødt tidligere.

De 14 hidtidige opgør mod Svendborg har kastet 8 sejre, 3 uafgjorte og 3 nederlag af sig. Målscoren er også i FREMs favør: 30-19.

Vores mål er scoret af:
Martin Jeppesen med 4, Søren Lyng, Kim Eriksen, Claus Jørgensen, Daniel ‘Elly’ Pedersen og Rasmus Louie Larsen med 2 hver samt Lars Larsen, Kim Mikkelsen, Kenneth Birkedal, Flemming ‘ØB’ Clausen, René Slatanach, Casper Larsen, Karim Graini, Thomas Krause, Emil Dyre Nielsen, Danny Andersen, Thomas Christiansen, Jeppe Østenkær, Danni Jensen, Andreas Lundberg og Daniel Holm med et enkelt. Dertil kommer et selvmål.

Vi krydser fingre for, at listen bliver udviddet i lørdagens kamp.

Defensiven med Rasmus Grønne (16) og Co. er Danmarkturneringens bedste (Foto: Preben Pathuel)

Danmarks bedste defensiv

En meget stor årsag til, at vi stadig ikke har tabt i divisionen er vores ekstremt stærke bagerste geledder. Kun 6 mål er lukket ind i de hidtidige 11 kampe, og det er faktisk bedst af alle i hele Danmarksturneringen fra Superliga til Danmarksserie. Intet mindre end imponerende arbejde af defensiven.

Selvom der var en del udskiftning i midterforsvaret i sommerpausen og også undervejs i efteråret, hvor både en brækket næse og karantæne – både pga advarsler og pga corona – er kommet i vejen, så har forsvaret stået solidt.

Alle er klar til at træde til, når trænerteamet René Henriksen og Jesper Fleckner, som selv er tidligere midterforsvarer, blander kortene. Hvordan startopstillingen ser ud denne gang, når Emil Schou vender tilbage og er klar til at kæmpe mod brormand og resten af SfB-Oure FA, finder vi ud af lørdag. Spændende bliver det.

Stor støtte på stadion

Selvom der er tale om en udekamp, kan FREM forvente stor støtte fra tribunen. Både BK Frem Support og Paulis Rødder sender en busfuld fans afsted, og mange lokale fynske fremmere dukker også op.

Støtten er uvurderlig, og stor ros skal lyde til alle dem, der rejser med rundt og støtter holdet. Og rigtig god tur og rigtig god kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk