Om kun 14 dage spiller FREM første turneringskamp. Det er dog ikke i 2. Division, men Pokalturneringen, hvor FREM møder Såby IF. Det er bestemt ikke meget tid, men heldigvis er der ikke den store udskiftning i truppen.

FREM startede kampen mod HIK med den ‘sikre’ opstilling med stamspillerne fra foråret + Rasmus Louie Larsen og Mathias Bonde. Det var dog HIK, som var bedst i det meste af 1. halvleg, og efter 10 minutters spil var Jakob Skovgaard Larsen uheldig i at sende bolden i eget mål på spektakulær vis.

Foto: Preben Pathuel

HIK var også tæt på en tomålsføring med et skud på overliggeren. FREM havde en meget stor mulighed, da HIKs målmand gik fejl af bolden, da han skulle gribe en ‘let’ bold. Dette gav en hovedstødsmulighed til Frederik Kristensen, men han headede bolden tæt forbi mål.

HIK havde faktisk bolden i mål yderligere engang, men det blev annulleret for offside. FREM havde flere løb over fløjene, og specielt Lucas Balck var en plage for HIKs venstre back.

FREM skiftede alle 11 mand i pausen, mens HIK nøjes med en 5-6 stykker. Det ændrede kampens forløb, og FREM lagde et højt pres på HIK, som begyndte at lave fejl i de bagerste rækker. FREM var dog ikke skarpe nok til at udnytte dem, men de 11 FREM-spillere arbejdede stenhårdt.

Cirka 8 minutter inde i anden halvleg fik FREM udlignet, da Isak Tånnander tryllede i højre side og fandt Salieu Drammeh, der sparkede bolden i mål fra kort afstand. Kort efter lod Isak Tånnander sig udskifte med Lucas Balck.

Foto: Preben Pathuel

FREM fortsatte med det høje pres, men fik ikke scoret yderligere. Mod slutningen af kampen gik FREM længere tilbage på banen, og HIK fik lidt mere spil, men egentlig fik FREMs unge forsvar ryddet godt op – på nær en enkelt gang, hvor HIK fik en hovedstødschance, men bolden blev headet 10 cm over mål.

Kampen sluttede 1-1, og det var vist meget rimeligt i første træningskamp. Den næste spilles på fredag den 22. juli kl. 18:30 mod AB på Gladsaxe Stadion.

Foto: Preben Pathuel

FREMs opstilling 1. halvleg

Sebastian Sørensen

Christian Bramsborg, Emil Schou Jørgensen, Kristoffer Dirksen, Rasmus Louie Larsen

Jacob Skovgaard Larsen, Frederik V. Kristensen, Mathias Bonde

Lucas Balck, Lucas Lodberg

Oliver Andersen

FREMs opstilling 2. halvleg

Sebastian Blynov

Casper Lykke, Oliver Bech, Valdemar Frahm, Pablo Besarte

Magnus Davidsen (anf.), Oliver Møller-Jensen, Søren Nørgaard

Salieu Drammeh, Isak Tånnander (53, Lucas Balck)

Rasmus Fugl

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.