BK FREMHeader – Undersider

Uafgjort i Sverige

Der blev kæmpet godt for sagen – Foto Claus M. HansenLandskrona Bois lyder lidt af top-fodbold, i hvert fald når man taler svensk fodbold, men sandheden er, at klubben nu ligger i den 3. bedste svenske række og er et hold, som nok er nogenlunde på samme niveau som FREM. Men det er altid skægt at møde ”nye” hold og også at vise den tværstribede trøje udenlands.

Et par FREM-spillere døjer med småskader, og et par spillere havde fået fri til dagens opgør, men det var et rimeligt stærkt hold FREM stillede med, og FREM satte sig da også hurtigt på kampen og vandt meget hurtigt midtbanen. Faktisk var Landskrona meget sjældne gæster på FREMs banehalvdel. FREM fik til gengæld ikke specielt meget ud af overtaget.

Tættest på scoring var Daniel Anusic med et skud på opstanderen, og der var også forsøg fra Tonni Adamsen, som blev reddet. Midtvejs i halvlegen kom FREM foran, da Benjamin Warlo headede bolden i en bue over en noget fejlplaceret Landskrona-keeper og i nettet.

Landskrona havde kort før pausen en enkelt god chance, da en af deres spillere slap fri på kanten af feltet, men han sendte bolden højt over og forbi FREMs mål

Lidt med hælen blev det også til – Foto Claus M. HansenDe samme 11 FREM spillere startede 2. halvleg, men noget var anderledes, for nu var det pludselig Landskrona, der havde spillet, mens FREM forsøgte sig med nogle kontraangreb. Landskrona havde et enkelt farligt skud, som sneg sig tæt forbi fjerneste opstander, mens det blev til skudforsøg fra specielt Abdoulie Njai, og en enkelt gang blev bolden rettet af, så den strøg forbi mål.

FREM skiftede syv spillere omkring det 60. minut, det hverken gavnede eller skadede FREMs spil synderligt, og det blev kun til en nævneværdig chance til Marius Finsen, som sparkede bolden over og forbi det svenske mål. Mod slutningen fik Landskrona udlignet, da en svensker blev spillet fri med en dyb stikning imellem FREMs to centrale forsvarsspillere. Afslutningen uden om Marco Brylov tog roden af opstanderen og trillede i mål.

Kampen sluttede 1-1 et retfærdigt resultat med en halvleg til hver og stort set lige få chancer. Og netop det sidste skaber en vis bekymring, det er ikke mange chancer, FREM skaber i øjeblikket. Næste kamp er på tirsdag kl 17:00 ude mod Brønshøj.

Benjamin header her bolden i mål. foto Claus M. HansenFREMs opstilling:

Marco Brylov

Kenneth Thinter – Andreas Horsebøg – Frederik Sundstrup – Gustav Gjøg

Abdoulie Njai – Victor Christiansson – Tonni Adamsen – Frederik Roepsdorff – Daniel Anuisic

Benjamin Warlo

Reserver kom på banen efter ca. 60 spil: Morgan Stewart, Wilson, Christian Bramsborg, Gorm Hansen, Marius Finsen, Herve Gamys, Jonas Nørremark

Vi vilgerne have flere jubelscener i kampene – Foto Claus M. Hansen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk