Uafgjort mod Roskilde

Marco med godt greb om bolden – Foto BKFREM.dkLørdag spillede FREM igen træningskamp, og denne gang var modstanderen FC Roskilde fra Nordic Bet ligaen.

Frem havde valgt at stille op som følger: Marco Brylov – Daniel Anusic, Kristoffer Dirksen, Andreas Horsebøg, Kenneth Thinter, – Gustav Gjøg , Frederik Roepstorff (på prøve), Viktor Christiansson, Tonni Adamsen (35, Mikkel Andersson), Abdoulie Njai – Benjamin Warlo

Set med FREMs øjne var 1. halvleg en rigtig god en af slagsen, FREM spillede hurtigt og fik også skabt flere muligheder, bl.a. var der gode indlæg fra begge fløje, og FC Roskilde virkede ikke helt skarpe med at få dem væk. Desværre fik FREM ikke fat i de løse bolde i feltet, men det blev da til et par skud.

FC Roskilde havde ikke specielt mange store chancer, det blev mest til skud fra distancen, som Marco Brylov i målet tog sig kærligt af.

Omkring det 30. minut kom FREM foran. Et godt samspil mellem Kenneth Thinter og Tonni Adamsen endte med at sidstnævnte slap fri en meter fra baglinjen i FREMs venstre side, og han sparkede bolden i mål.

Mod slutningen af kampen havde FC Roskilde sin største chance med et langskud, som Marco Brylov fik reddet ved roden af den ene opstander.

Roskilde lagde voldsomt pres på FREM – Foto BKFREM.dkFC Roskilde lagde pres på FREM fra 2. halvlegs begyndelse, et pres som FREM på fornem vis modstod. Det gav dog et par chancer til FC Roskilde, men de var gode til at sparke forbi eller over FREMs mål i et par af situationerne. FREM havde dog en stor chance, da Abdoulie Njai slap fri og sparkede få cm forbi fjerneste stolpe.

FREM skiftede en del spillere ud et kvarter inde i 2. halvleg. På banen kom Ibrahim Badran, Daniel Elly Pedersen, Gorm Hansen, Frederik Sundstrup og Marius Finsen.

FC Roskilde skulle helt hen til det 88. minut, før de fik bolden i mål, og det var efter min mening på et lidt tyndt straffespark.

Daniel Anusic er en spiller vi nok skl få glæde af – foto BKFREM.dkKampen sluttede uafgjort 1-1. Generelt spillede Frem en flot kamp rent defensivt, mens det stadigvæk ser lidt svært ud angrebsmæssigt.

Næste kamp er igen ude og denne gang helt uden for landets grænser, når Frem drager til Sverige og møder Landskrona BoIS fra den 3. bedste svenske række. Kampen afvikles på deres anlæg Idrotssvägen 11 i Landskrona lørdag den 2. februar kl. 15:00.