Kære Fremmere

For nogen er sommerferien ved at være overstået, og hverdagen vender tilbage – desværre stadigvæk præget af Covid-19 og de ubehageligheder og udfordringer, der følger med.

I FREM holder vi sammen, også i modgang, og derfor er vi også kommet igennem krisen med opbakning fra jer alle: Medlemmer, fans, spillere og sponsorer.

Den nye sæson i 2. Division starter 29. august. Vi kender programmet og FREMs indplacering i øst eller vest omkring 5.-6. august, vil jeg tro. Det bliver en spændende sæson, hvor de 12 bedste hold fra de to kredse samles i en ny 1. Division (efter Nordic Bet Ligaen).

Det er selvfølgelig FREMs målsætning i den kommende sæson at komme med i den nye division, men det er det givetvis også for de fleste andre klubber, og det bliver en rigtig spændende sæson. Med den store opbakning der er, så vil vi selvfølgelig gøre, hvad vi kan for at styrke mulighederne for vores hold, og vores sponsorer bakker stadig op, til trods for at flere af dem også mærker krisen. Det er flot og det gør muligt for os at forstærke os på forskellige positioner.

Men det er ikke kun på banen, at støtten er vigtig; det gælder også udenfor, og vi håber, at alle er klar til at støtte op på Valby Stadion, når sæsonen fløjtes i gang, og det gælder selvfølgelig også på udebane.

Vi vil også meget gerne støtte op omkring lokalområdets aktiviteter såsom Valby Kulturdage, Sydhavnens folkemøde osv osv, men vi har brug for nogle frivillige, som kan drive disse tiltag for os. Så er der nogen, der gerne vil arbejde med dette, så besøg https://bkfrem.dk/frivillige/og smid en mail afsted.

På ungdomssiden arbejdes der også benhårdt med en masse spændende aktiviteter, som gerne skulle give dygtige fodboldspillere og glade unge mennesker.

Så, husk forsat at bakke op omkring Boldklubben FREM. Køb et sæsonkort, køb de nye trøjer, tilmeld dig som frivillig, som forældre i Forældreforeningen eller som hjælp til vores trænerteams.

Fortsat god sommer

-Per Jakobsen, Formand

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk