Kampoptakt

Så er sæsonen i gang! Efter en lang vinterpause kan vi igen invitere til fodbold i Valby og årets første hjemmekamp.

Sæsonstarten var i lørdags ude i Gentofte mod HIK. Kampen endte 1-1 efter FREM-føring til sidste minut. Meget ærgerligt med den sene udligning, men nok ikke ufortjent.

På lørdag gælder det så Skovshoved og en kamp, der gerne skulle kaste tre point af til FREM, så vi nærmer os målsætningen om at komme med i Oprykningsspillet. Der resterer fem kampe med kampen på lørdag, og pt. har FREM et forspring på fem point ned til B.93, som i øjeblikket ligger nummer syv. Så det er tre meget vigtige point, vi spiller om lørdag. 

Til trods for en meget våd begyndelse på året er banen vurderet og fundet egnet til at afvikle kampen, så vi er glade for at kunne åbne portene til opvisningsbanen på Valby Stadion.

Kampen spilles klokken 15.00.

Corona-virus

I fredags meldte statsminister Mette Frederiksen ud, at man anbefalede at aflyse arrangementer over 1.000 mennesker pga. Covid-19, og Divisionsforeningen besluttede at lukke af for tilskuere i alle kampe i Superligaen og 1. Division, men ikke i 2. division. Vi forventer ikke tilskuertal på over 1.000 mennesker i Valby til denne kamp, så kampen bliver afviklet med tilskuere. Vi vil dog lukke portene, hvis der kommer over 980 tilskuere.

Vi vil også opfordre til, at alle publikummer følger de generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og undlader at give hånd og kramme, vasker og spritter hænder hyppigt samt undlader at stå alt for tæt.

Pyroteknik

Klubben har desværre fået en indberetning for enkelte tilskueres brug af romerlys til kampen ude mod HIK. Vi vil meget indtrængende opfordre til, at tilskuere ikke anvender ulovlig pyroteknik hverken ude eller hjemme, da det er farligt, og klubben får store bøder. Vi har ærligt talt meget bedre ting at bruge vores penge på.

Nye priser

Priserne på øl er steget i flere omgange, og hidtil har klubben afholdt udgiften. Men nu går det ikke længere. Samtidig er vi ved at omlægge til fadøl flere steder, og på den baggrund kommer der nu nye priser:

1 fadøl Carlsberg/Classic – kr. 40

6 fadøl – kr. 200

6 fadøl + 6 shotsrør – kr. 275

1 flaskeøl Carlsberg/Grøn Tuborg/Classic – kr. 30

6 flaskeøl – kr. 150

6 flaskeøl + 6 shotsrør – kr. 225

1 sodavand – kr. 25

6 sodavand  – kr. 120 

1 shotrør – kr. 20

6 shotrør – kr. 100

Alle 6-stykspriser tillægges kr. 10 i pant.