På lørdag den 19. september klokken 15.00 spiller FREM igen hjemmekamp. Denne gang er det Holstebro, der kommer på besøg.

Er du sæsonkortholder, skal du hurtigst muligt skrive til kontor@bkfrem.dk for at sikre dig din billet. Deadline er tirsdag kl. 12.00.

Billetterne til kampen sættes til salg på FairBillet.dk tirsdag kl. 12.00.

http://www.fairbillet.dk

Vigtigt: For at kunne holde styr på eventuelle smittekæder i en tid, hvor København er udfordret, er det meget vigtigt, at alle har en billet på forhånd. Det gælder også børn.

Billetterne er enhedsbilletter, og de koster det samme for alle. Der er ikke særlige børne- eller pensionistbilletter.

Vi beder om forståelse for den særlige situation, vi er i, og vi opfordrer til, at vi hjælpes ad med at få det hele til at køre. Giv derfor gerne informationerne videre til andre, som måske ikke har set dem, og hjælp også gerne med billetbestilling på nettet, hvis nogen har brug for assistance.

For at vi kan styre hvor mange mennesker, der er på stadion, er det vigtigt, at du printer billetten ud eller har den klar på mobilen, så den er klar til scanning i indgangen.

Der vil ikke være billetsalg i indgangen, og ovenpå den fine sejr mod Middelfart forventer vi, at der bliver rift om billetterne til kampen på lørdag. Så vent ikke for længe med at bestille din billet.

Da reglerne om udebanetilskuere er blevet indskærpet, er det til hjemmekampene, vi virkelig skal støtte op om vores hold. Så giv den endelig gas – så længe vi overholder de regler, der gælder.

Vi glæder os til at se dig på lørdag!