Konkurser er noget vi kender alt for godt til, og tilsyneladende er det noget som Jammerbugt FC kommer til at snuse til i den kommende uge, men den tid den sorg. under alle omstændigheder var det klubbens bedste hold der stillede til start i dag mod FREM.

Om Jammerbugt havde regnet med at de kunne spille i deres egne blågrønne trøjer mod FREMs blå/røde trøjer eller man blot havde glemt de orange reservetrøjerne vides ikke, men et er at Jammerbugt måtte låne hvide spilletrøjer af FREM for at kunne opfylde DBU/divisionsforeningens regler om at spilledragter skal være forskellige.

Stille og rolig debut til Sebastian Blynov – Foto Preben Pathuel

Frem var op til kampen ramt af et par skader målmand Sebastian Sørensen som har stået stærkt i sæsonens første kampe var ligesom Lukas Balck ude, til gengæld var det et glædeligt gensyn med Isak Tånnander som længe har været savnet.

Første halvleg var ikke nogen nydelse Jammerbugt spillede defensivt, og Frem havde svært ved at bygge spillet op og så var der en del dumme fejl som bremsede opspillet, som også generelt gik for langsomt.

Chancer var der heller ikke mange af, Lucas Corner fra Jammerbugt havde et forsøg i det 5 minut det var dog ikke jordens største redning FREMs målmand Sebastian Blynov måtte diske op med.

Ingen tvivl om at kampens første mål kunne have stor betydning for kampens udfald, og FREM var milimeter tæt på i det 18. minut hvor Mathias Bonde forsøgte sig med et langskud 10 meter uden for feltet, men bolden ramte overliggeren og sprang i spil igen og havnede hos Isak Tånnander som sendte bolden tæt forbi mål.

Dommeren brugte en del tid på diskussioner med Jammerbugt spillerne – Foto Preben Pathuel

Frem stod meget godt i forsvaret og Jammerbugt på trods af et par kontra forsøg fik aldrig rigtigt prøvet hvor god FREMs målmand var.

FREM og Isak Tånnander havde faktisk bolden i nettet da Isak blev spillet fri af Søren Nygaard i Halvlegens overtid men helt korrekt blev målet annulleret for offside.

To minutter inde i anden halvleg opstod der lidt dramatik Jammerbugts Ahmed Cero slap nådigt med gult efter en mindre hævnakt mod Rasmus Louie Larsen, og kort efter fik FREM sig lidt af en forskrækkelse da Phillip Akem slap fri ved baglinjen og afsluttede fra en spids vinkel men Sebastian Blynov fik pareret bolden til hjørnespark

Isak Tånnander scorede mål og gult kort – Foto Preben Pathuel

i kampens 55. minut fik FREM etableret et kontra angreb Rasmus Louie Larsen fik lige akkurat sendt bolden videre til Oliver Andersen inden han ret groft blev nedlagt, dommeren benyttede fordelsreglen, og Oliver Andersen driblede på tværs af banen inden han spillede Isak Tånnander fri i højre side og sådan en chance giver man ikke FREM spilleren ustraffet for det var med meget stor sikkerhed han sendte bolden i nettet. Ud over et dumt gult kort til Tånnander for at tage trøjen af, fik Jammerbugts James Ozornwafor gult for det grove frispark mod Rasmus Louie Larsen

Det var for alvor et vendepunkt i kampen FREM pressede Jammerbugt lidt højere på banen. I kampens 61. minut var det tæt på yderligere en scoring da Casper Lykke sendte bolden ind foran mål hvor en Jammerbugt spiller koksede lidt i det og bolden havnede hos ind skiftede Lukas Lodberg hvis skud ramte keeperen.

FREMs forsvar stod stærkt i dag – Foto Preben Pathuel

I det 71. minut sendte Frem Oliver Henneberg på banen i stedet for Oliver Andersen og på en eller anden måde gav det mere plads i højre side til Casper Lykke som i det 79. minut slap fri i feltet og hamrede bolden mod mål, desværre lige på Jammerbugts keeper.

Tre minutter senere var FREMs fans vidne til en scoring af de lidt mere besynderlige, Casper Lykke sparkede hårdt mod mål temmelig langt fra mål og bolden havnede i netmaskerne, enten sov Jammerbugts keeper eller også må bolden have snittet en spiller på vejen for underligt så det ud.

Casper Lykke scorede et lidt underligt mål – Foto Preben Pathuel

Casper Lykke havde også FREMs sidste chance tre minutter før tid da han efter en pasning fra Lucas Lodberg driblede sig smart fri i feltet men sparkede lige på Jammerbugts målmand

Kampen sluttede med en 2-0 sejr. En vigtig sejr for med de lidt usikre meldinger om Jammerbugts økonomiske situation får det ikke nogen umiddelbar negativ sportslig virkning for FREM.

Næste kamp er allerede på Fredag hvor Frem tager til Gladsaxe og spiller mod AB kl. 19:00

FREM-Jammerbugt FC 2-0 (0-0)

1-0 Isak Tånnander (55)

2-0 Casper Lykke (82)

FREMs Opstilling

Sebastian Blynov

Casper Lykke, Rasmus Grønne, Kristoffer Dirksen, Rasmus Louie Larsen (Pablo Basarte, 83)

Mathias Bonde (Jakob Skovgaard, 60)

Isak Tånnander (Lucas Lodberg, 60), Frederik V. Kristensen, Oliver Andersen (Oliver Henneberg, 72), Søren Nørgaard

Aleksandar Lazarevic

Ubenyttede reserver
Balder Stensgaard (RM)
Emil Schou Jørgensen
Oscar Brodersen

Advarsler
Isak Tånnander (55)
Søren Nørgaard (90+3)

Dommer
Nicki Nordlund Hansen, Roskilde

Tilskuere 946

Dagens vinderfoto – Foto Preben Pathuel

CMH/

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk