967 tilskuere var mødt op til FREMs første kamp i 2. division, forhåbentlig er årsagen at mange endnu ikke var tilbage efter ferie. De to træningskampe op til sæsonstarten havde vist lovende takter, det var dog mod 3. divisionshold, og man kunne formode at 2. division er noget stærkere.

Af private årsager havde midtbanespilleren Tobias Noer fået fri, alligevel var det et hold i det man må formode er noget nær stærkeste opstilling, endda med 3 debutanter t de tilkomne Andreas Hermansen, Christoffer Remmer, og Malthe Karsberg

I træningskampene var spillestilen meget offensiv med et højt pres, det var den dog ikke mod Skive hvor det der i mod var gæsterne der pressede FREM og sad tungt på kampen i kampens første knap 25 min. Skive skabte også scoringsmuligheder men enten var træfsikkerheden ikke i orden elle Viktor Anker stod i vejen .

Netop det 25 minut var et vendepunkt for FREM, her opstod FREMs første chance, samtidig med at Samir Aliji blev fældet bagfra fik han prikket bolden videre til Egzon Seqiri som fra 5 meter uden for feltet hamrede bolden på opstanderen.

FREM havde efterfølgende flere gode muligheder bl.a. igen ved Egzon Seqiri som igen forsøgte sig med et langskud, denne gang fik Skives målmand halvklaret til hjørnespark.

Skive havde mod slutningen af halvlegen et par rigtig gode forsøg og to gange måtte Viktor Anker redde med en fodparade. I halvlegens døende sekunder forsøgte Salieu Drammeh at slippe fri i venstre siden men med et omklamrende grab blev han stoppet, hvordan kampens dommer og to hjælpere kunne overse det er mig en gåde.

Anden halvleg startede med en stor mulighed til Egzon Seqiri hvor FREM spilleren igen afsluttede fra distancen, men også denne gang blev bolden reddet.

Skive overtog igen en stor del af spillet og skabte også mindre muligheder som FREM dog klarede sig godt ud af og i det 69. minut lykkedes det FREM at få bolden i mål, da Malthe Karsberg sendte bolden ind foran mål hvor Skives Zifarlino Nsoni rettede bolden af mod eget mål, bolden blev dog rettet af endnu engang så i stede for et selvmål, blev FREMs Samir Aliji noteret for målet.

Skive skiftede et par spillere eller rettere 3 stk. og kort efter så var Skive Milimeter fra en udligning da et hovedstød efter et hjørnespark ramte overliggeren.

Skive pressede på for en udligning, men Skive fik ikke bolden i mål, og det gjorde FREM heller ikke på de store kontra chancer der opstod.

Kampen sluttede med en smal 1-0 sejr, ud fra spil og chancer havde Skive nok fortjent noget mere. Allerede på tirsdag er der kamp igen når FREM spiller 1. runde af Oddset pokalen, det er kl. 18:00 på Bagsværd stadion, mod Bagsværd BK fra Sjællandsserien. Det forlyder at der er gratis adgang.