Vi havde æren af at kåre Årets Spiller efter sidste kamp og oprykningsfest, og det blev den meget populære Frederik V. Kristensen – også bare kaldet VK.

Frederik kom til klubben i sommers og har taget en helt fantastisk udvikling i Boldklubben FREM. Udviklingen for VK er kommet gennem benhårdt arbejde til alle træningspas og lige så hårdt arbejde i kampene, og det har været en fornøjelse at se VK gå forrest. Han har en stor andel i vores oprykning – VK har hurtigt tilegnet sig ægte FREM-DNA.

VK stiller store krav til sine holdkammerater og ikke mindst sig selv – det har også været med til at rykke træningskulturen endnu mere i den rigtige retning. VK har været en stor motor på FREMs midtbane i år og presset modstanderne til evige fejl og haft masser af bolderobringer. Derudover har han stået for en masse skabende afleveringer samt gode opspil og mange super vigtige mål.

Som om det ikke er nok, er han også en god kammerat, der gerne hjælper sine holdkammerater, så der er stor klap på skuldrene fra hele truppen, trænerteamet og hele klubben.

STORT TILLYKKE TIL VK!