Der var genvalg til de 11 startende FREM spillere efter sidste weekends sejr over Vanløse, og forståligt nok, for spillet, specielt i første halvleg var udmærket. Denne lørdag var modstanderen dog Næsby som FREM tabte til tidligere i sæsonen. Meget er sket siden og FREM har hevet mange point hjem på en stærk defensiv.

Det var dog ikke FREM der lagde bedst fra start, og efter få minutters spil kom Næsby på skudhold, men heldigt for FREM sparkede Lauritz Dauerhøj bolden på oversiden af overliggeren. Få minutter senere forsøgte Martin Conley sig med en tværpasning, den blev dog meget for kort og satte Næsby i gang med et kontra angreb til alt held så broderede Rasmus Nissen så meget i feltet at afslutningen blev sag.

Frem blev ramt af et uheld Martin Conley faldt til “jorden” efter en løbeduel med en Næsby spiller, og FREM spilleren på en eller anden måde blev ramt ved jeg ikke men faktum var at Martin Conley måtte hjælpes fra banen med noget der lignede en ankel skade, og i stedet kom Zamir Aliji på banen.

Generelt havde FREM ikke meget at byde på alt skulle helst gå igennem Salieu Drammeh men ikke meget lykkedes, dog var det tæt på at FREM fik en stor mulighed omkring det 30 minut da Salieu Drammeh slap fri på baglinjen og spillede til Sylvester Seeger-Hansen som dog blev forhindret i at afslutte FREM spilleren appellerede for straffe som den eneste, og det var nok ikke mange der så hvordan en Næsby spiller fik plantet sin fod oven FREM spillerens fod ud over Sylvester selv og mit kamera.

Kort efter havde Næsby en stor mulighed, efter et kontra angreb hvor FREM blev spillet lidt tynde. Rasmus Nissen valgte et hårdt skud mod mål, men FREMs keeper Viktor Anker fik reddet i fin stil.

Mod slutningen af halvlegen kom FREM lidt bedre med i spillet og havde bl.a. et flot saksespark fra Kristian Lindberg som gik tæt over mål. I halvlegens overtid havde Zamir Aliji et fin langskudsforsøg som blev rettet af og gik over mål, og det var næsten befriende at se en spiller forsøge en afslutning fra distancen og forsøger man ikke så scorer men heller ikke.

Frem ændrede lidt på holdet i pausen Egzon Zeqiri kom på banen i stedet for Lucas Lodberg. Det gav dog ikke de helt store ændring i billedet FREM var stadigvæk lidt på hælene og ikke direkte nok i angrebsspillet.

Ud over et skud langt forbi af Salieu Drammeh så skal man faktisk langt hen i halvlegen for at finde en chance, og den var til Næsby omkring det 60. minut hvor Oliver Gaarn slap fri på baglinjen og sparkede selv fra en spids vinkel men Viktor Anker fik reddet til hjørnespark.

Kort efter havde Rasmus Louie Larsen en mulighed på en returbold fra et hjørnespark, men han sparkede bolden over mål og ud af stadion.

Frem fik en kæmpe mulighed for at komme foran i det 70. minut hvor FREM fik tilkendt et lidt tvivlsomt straffespark da Philip Oblev sparkede et indlæg op på Næsby’s Jacob Mikkelsen i første oomgang vinkede dommeren spillet videre, men linjedommeren stod bedre placeret og det var nok på hans foranledning at det blev dømt. Desværre for FREM blev det et meget dårligt udført straffespark fra Sylvester Seeger-Hansen som blev reddet af Næsby’s keeper Phillip Gejl uden det store besvær.

Omkring et kvarter før tid havde Næsby en kæmpe mulighed da Mikkel Stangerup blev spillet fri midt i det lille felt men i forsøg på at overliste Viktor Anker sendte han bolden tæt forbi mål.

Mod slutningen af kampen havde FREM bolden pænt mange gange i nærheden af feltet, men FREMs angrebsspil blev for indviklet og endte med indlæg til steder i feltet hvor der ikke stod nogen. Dog havde Zamir Aliji et godt fladt spark men det var langt udefra og blev reddet.

Tre minutter før tid havde Næsby faktisk bolden i nettet, da Lauritz Dauerhøj headede et frispark i mål, men målet blev annulleret for offside.

FREM havde en mulighed i overtiden da et indlæg endelig ramte en FREM spiller, det var Tobias Noer der fandt en anden indskiftet Jakob Klitsgaard men hans hovedstød gik over mål.

Kort for tid langt inde i dommerens overtid blev FREM ramt af en udvisning, Zamir Aliji lavede først et obstruction hvor der blev dømt fordel derefter nedlagde han Kasper Høst med en ikke specielt grov eller farlig tackling. Dette kostede FREM spilleren to gule kort og dermed rødt, lidt hårdt dømt synes jeg.

Kort efter fløjtede dommeren opgøret af som endte 0-0, skuffende spil fra FREMs side med mange fejl og man kunne heller ikke matche Næsby’s mere fysisk stærke spillere.

Næste kamp er ude mod Holstebro på lørdag kl. 14:00, og BK FREM SUPPORT har oplyst følgende:

Er du ikke tilmeldt Supports weekend away, men gerne vil med til kampen i Holstebro lørdag d. 04. november og derfra selv finde hjem til København igen, så er der mulighed for at kører med supporterbussen over til opgøret 🚍⚽️❤️💙 Der er mødetid klokken 07 i klubben, og vi kører til tiden.

Tillader trafikken det har vi lavet en aftale med den lokale i Holstebro om at sparke festen i gang dér 🥳Sidste tilmeldingsfrist så længer der er ledig plads er onsdag d. 01. november af hensyn til vores øvrige planlægning.

Priser er 250.- pr. snude, en vej. Tilmelding via MobilePay til 320952 skriv i tekstfeltet Holstebro 1 vej + dit mobilnummer.