FREM spillede 0-0 hjemme mod Næsby i sidste runde, og det var både godt og skidt.

Det mindre gode var og er den manglende målscoring. FREM har scoret 13 mål, og kun Avarta har scoret færre i 3. Division (11). Og kun i to ud af 13 kampe er det lykkedes for FREM at score mere end et mål (3-0 over Vejgaard og 2-4 mod Næsby i sæsonens første kamp).

Men omvendt: Når et hold ikke selv scorer i en kamp, er 0-0 som bekendt det bedste resultat, holdet kan få. Og så var det flot, at FREM igen holdt nullet bagude. Det var syvende gang ud af de sidste otte kampe, at det lykkedes for Viktor Anker og co. at holde målet rent.

Næste kamp er på udebane mod Holstebro, og på udebane er der ikke scoret mod FREM siden begyndelsen af september, hvor det blev 1-4 i Aarhus mod VSK.

Netop VSK Aarhus ligger nu alene i spidsen for rækken. FREM ligger stadig nummer tre, for det ene point var nok til at overhale IF Lyseng. Til gengæld var det ene point ikke nok til at forhindre Vejgaard i at overhale FREM takket være en sejr på 5-0 i Svendborg.

Men igen: Rækken er tæt, og hvert eneste point kan vise sig meget værdifuldt i sidste ende.

Lørdagens modstander fra Holstebro er stiftet i 1921, og de rykkede senest op fra Danmarksserien til 3. Division i sommeren 2022.

I sidste sæson endte Holstebro i nedrykningsspillet, men de var nu aldrig tæt på at rykke ned. I nedrykningsspilet var de ubesejrede på hjemmebane, og de tabte kun en enkelt kamp ud af ti mulige (2-3 ude mod AB Tårnby, der alligevel rykkede ned).

Den nye sæson er forløbet lidt på samme måde for Holstebro, som den er for FREM.

De kom skidt fra start med en sejr, en uafgjort og fem nederlag i de første syv kampe. Men siden da er bøtten vendt, og vestjyderne har i de efterfølgende seks kampe fået fire sejre og spillet to kampe uafgjort.

Dog har Holstebro været klart bedst på udebane, hvor de har hentet 13 ud af deres i alt 18 point indtil videre.

Senest var de på besøg i Silkeborg, hvor det blev 2-0 over Young Boys FD.

Kampen blev afgjort i slutningen af første halvleg, hvor den tidligere FCM- og Thisted-spiller, Noah Iversen, scorede kampens to mål med tre minutters mellemrum.

Det var Noah Iversens syvende og ottende mål i denne sæson, og det giver ham en foreløbig delt andenplads på topscorerlisten i 3. Division. Så ham skal FREM altså nok passe lidt ekstra på.

Selvom Holstebro egentlig har haft divisionsstatus i en del år, så har de været en forholdsvis sjælden modstander for FREM.

De to klubber mødtes første gang i 1987, hvor FREM vandt 3-0 i en pokalkamp på hjemmebane. Målscorerne var Kim Eriksen, Michael Lyng og John Nielsen.

Siden da er det blevet til fem opgør med Holstebro.

FREM har vundet i alt tre gange, Holstebro en enkelt, mens de to sidste kampe er endt uafgjort.

I begge de uafgjorte kampes tilfælde er resultatet blevet 0-0. Det var også slutfacit, da de to hold mødtes i Valby tidligere i denne sæson.

FREM og Holstebro mødtes to gange i 2020/21-sæsonen (overgangssæsonen). Her sluttede det uden mål i Holstebro, mens FREM i den første kamp vandt 3-1 på hjemmebane efter scoringer af Armend Aslani og Paul Ngongo Iversen (to mål). Holstebro scorede ved den lejlighed kampens første mål på hovedstød af Sebastian Lau Nielsen.

Den samlede målscore i kampene mod Holstebro er 9-4 i FREMs favør.

Den statistik kunne vi godt tænke os at få udbygget, og det kan ske lørdag på Krøyers Park i Holstebro.

FREM må til kampen undvære Zamir Aliji, der fik to gule kort og dermed rødt i slutningen af kampen mod Næsby. Han har derfor karantæne.

Opgøret i Holstebro går i gang klokken 14.00, og dommer er Philip Hovgaard Lassen.

FREM Support arrangerer bustur til kampen, men man skal skynde sig, hvis man vil med supporter-bussen.

Prisen er 250 kr. for udturen alene (man skal så selv finde hjem) , som kan sendes med MobilePay til 320952 og skriv Holstebro og dit navn i tekstfeltet.

Bussen kører fra Valby kl. 07.00, og der bliver pitstop undervejs.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk