Første halvleg

Pokalkampen mod Brønshøj blev halvdyr for FREM, da den både kastede karantæne til Daniel Anusic og nogle småskader af sig. Det var derfor et decimeret FREM-hold, der tog turen til Grænselandet for at møde FC Sydvest i Tønder.

Træner René Henriksen havde foretaget en del udskiftninger i startopstillingen i forhold til tirsdagens kamp, og kun Frederik Sundstrup, Elias Gärtig, Armend Aslani og Alexander Holst Christiansen var gengangere.

Tobias Brogaard var tilbage i buret ligesom i sæsonåbneren, og det samme gjaldt Emil Schou, Rasmus Grønne, Jacob Pind, Andreas Lundberg, Tonni Adamsen og Lucas Balck. Den lidt decimerede bænk bestod af Dominik Kis, Viktor Pern-Roesen, Marco Juul Larsen, Magnus Juul Davidsen og reservekeeper Alexander Horsebøg.

Første halvleg var en åben affære med meget spil frem og tilbage på BankParken Tønders solbeskinnede græs. De medrejsende FREM-supportere fik ikke meget at juble over, men de var til at høre hele tiden alligevel. God støtte hele vejen igennem.

Heller ikke hjemmeholdets tilskuere havde grund til at hidse sig ret meget op. De tog det hele meget afslappet. I de første minutter af kampen skulle spillerne lige finde hinanden, som det så ofte ses.

Alexander Holst Christiansen var med fra start igen efter debuten i pokalkampen mod Brønshøj (Foto: Preben Pathuel)

I det 11. minut kom FC Sydvest igennem i egen højreside, og det blev til et fladt indlæg, som kunne være blevet farligt, men der var ingen af hjemmeholdets angribere, der var kommet helt med frem til indlægget.

Sydvests David Easter kom til en god skudchance i det 15. minut, men han måtte nøjes med at være tæt på i denne omgang.

Få minutter senere var det i den anden ende Lucas Balck, som kom frem til en chance, men der kom aldrig rigtig en afslutning på.

Der skulle gå yderligere 8 minutter, før der igen var fare på færde. Denne gang var FREMs straffesparksfelt ‘belejret’, og hjemmeholdet forsøgte at bryde forsvaret ned med afleveringer på tværs af feltet. FREMs stærke midterforsvar holdt dog stand, og chancen drev over.

I denne periode af kampen, var det sønderjyderne, der havde nemmest ved at kom frem til noget, der lignede målchancer, og i det 31. minut fik de frispark lige uden for FREMs straffesparksfelt i egen højre side. Det tog Martin Hedeager Jensen sig af. Han er lige kommet til fra Kolding IF i denne uge, og han gav prøver på sin sparketeknik. Sparket var dog en anelse for højt og gik over målet.

Herefter fulgte en god periode for FREM, hvor det flere gange var ved at blive farligt i den rigtige ende. Armend Aslani fik driblet sig fri i venstre side og fik sendt et skud afsted, men det var dog en anelse forkølet. Vi er jo også gået ind i efteråret…

To minutter senere var det Tonni Adamsens tur til at blive farlig i feltet. Han fik holdt sin modstander væk med ryggen til målet og fik vendt sig og sendt en halvkikset afslutning afsted. Den kunne Sydvest-keeper Mads Petersen nemt tage sig af. Desværre måtte Tonni lade sig udskifte kort efter, og han blev erstattet af Magnus Juul Davidsen. Anførerbindet blev sat på armen af Andreas Lundberg

Mads Petersen skulle i aktion igen minuttet efter, da Armend Aslani fik sendt et godt skruet skud afsted fra sin venstrekant. Skuddet gik lige over overliggeren efter en fin redning fra keeper Petersen.

Det efterfølgende hjørnespark endte i hovedet på Frederik Sundstrup, men afslutningen gik over mål.

Nu var det igen Sydvests tur til at lege med. Martin Egelund prøvede sig med et skud fra distancen, men Tobias Brogaard var på plads og fik reddet til hjørne. Hjørnesparket førte til en FREM-kontra, hvor Armend Aslani stoppes ureglementeret, og Martin Hedeager fik en korrekt advarsel. Frisparket blev sendt ind i feltet, men bliver ikke rigtig farligt.

Halvlegens sidste aktion blev et direkte Sydvest-frispark fra deres venstre side. Sparket gik gennem feltet og tæt forbi fjerneste stolpe.

Der blev kæmpet for sagerne fra begge sider (Foto: Preben Pathuel)

Anden halvleg

Halvlegen startede igen med lidt åben slagudveksling. Armend Aslani fik en tidlig advarsel efter et frispark på midten af banen, og i det 52. minut var der chancer i begge ender, som ikke førte til noget andet end målspark.

Efter 58 minutter brændte det på foran Tobias Brogaards mål, men FC Sydvests angriber lykkedes ikke med at komme først på et fladt indlæg, så Brogaard kunne samle bolden op tæt på stregen.

Den bølgende kamp fortsatte i samme stil og få øjeblikke senere var Armend Aslani tæt på at kunne bryde igennem i feltet i den anden ende.

En voldsom – men kortvarig – byge drev ind over stadion, og kort efter skinnede solen igen. Det ustadige vejr passede på en måde godt til en lidt ustadig kamp.

Lige efter regnbygen kom FC Sydvest frem til en skudchance, men igen var der ‘overskud’. Med det samme gik bølgen den anden vej, og FREM fik et hjørnespark i den anden ende. Her kom Rasmus Grønne Jensen højest, og bolden faldt herefter ned til Emil Schou, som ikke fik omsat chancen. Rasmus Grønne slog sig i duellen og måtte modtage behandling, men han kom tilbage i spil et par minutter efter.

I det 70. minut, mens FREM var i undertal pga Grønnes behandling, sløsede Tobias Brogaard lidt ved et målspark, som han sendte i fødderne på en modstander. Det kunne være blevet farligt, men Brogaard og holdkammeraterne fik ryddet op og slap med skrækken.

FREM havde en stor chance, da klokken rundede 75 minutter. En tværpasning fra venstre fandt Elias Gärtig, som var trukket med frem i højre side, og hans gode skudmulighed blev blokeret.

Rasmus Grønne Jensen modtog behandling efter en duel og måtte senere lade sig skifte ud (Foto: Preben Pathuel)

Kort efter måtte Rasmus Grønne igen forlade banen; denne gang i en udskiftning, hvor han blev erstattet af Marco Juul Larsen. Kort efter var det Lucas Balck, der fandt plads i højre side af feltet, men hans afslutning gik i sidenettet.

I kampens sidste 10 minutter pressede begge hold på for en scoring, og det blev til halvgode muligheder i begge ender. Magnus Juul Davidsen havde et godt gennembrud og en god skudchance i det 86. minut, og FC Sydvest kom i feltet et par gange uden større succes.

3 minutter før tid var det Alexander Holst Christiansens tur til at teste hjemmeholdets keeper med en god afslutning, men den blev pareret til hjørne, som ikke førte til mere.

FREM benyttede de sidste to indskiftningsmuligheder Dominik Kis og Viktor Pern-Roesen og tog Armend Aslani og vikarierende anfører Andreas Lundberg ud. Begge gik rundt med gult kort, og det kan være en del af forklaringen. Anførerbindet gik denne gang videre til Jacob Pind.

Kampen endte unødigt dramatisk, da Frederik Sundstrup i første minut af overtiden modtog sin anden advarsel og dermed rødt kort. Det førte til et pres mod FREMs mål, og i tredje overtidsminut havde hjemmeholdets Lasse Seistrup Christiansen en af kampens bedste forsøg, som dog blev reddet.

Et hjørnespark til Sydvest blev kampens sidste aktion, men også denne gang uden gevinst.

Det røde kort er på vej op af baglommen til Frederik Sundstrup (Foto: Preben Pathuel)

Kampen kunne være gået begge veje, og nu ender den i stedet med ikke rigtig at gå nogen vegne. Det uafgjorte resultat kan begge hold nok godt leve med så tidligt i sæsonen. Der er stadig lang vej til målet, og på en dag med svære mandskabsmæssige betingelser kan trænerteamet nok være nogenlunde tilfredse med et point.

Nu venter to hjemmekampe i træk mod Middelfart og Holstebro, som begge har fået en tung start på sæsonen og ligger i bunden uden point. Der er åbnet mulighed for flere tilskuere til de kommende kampe, så nu begynder det for alvor at blive sjovt. Mere info følger, når vi kender detaljerne.

Vi ses i Valby!

Matchfacts

FC Sydvest – FREM 0-0 (0-0)

Mål:
Ingen

Advarsler:

FC Sydvest: Martin Hedeager Jensen (42.), Andreas Ellemann Broe (74.)
FREM: Elias Gärtig (26.), Frederik Sundstrup (31.), Armend Aslani (50.), Andreas Lundberg (65.), Frederik Sundstrup (90+1)

Udvisninger:

FREM: Frederik Sundstrup (90+1)

Holdopstillinger:

FC Sydvest (formation uvis): Mads Petersen – Emil Ankersen, Oliver Nielsen, Marten van Ittersum, Marco Hansen Martin Riis, Martin H. Egelund, Martin Hedeager Jensen, David Easter, Lasse Seistrup Clausen, Christian Degn Clausen

FREM (4-4-2): Tobias Brogaard – Frederik Sundstrup, Elias Norman Gärtig, Emil Schou Jørgensen, Rasmus Grønne Jensen – Alexander Holst Christiansen, Jacob Pind (anf. 89), Andreas Theil Lundberg (anf., 40), Armend Aslani – Tonni Adamsen (anf.), Lucas Balck

Udskiftninger:

FC Sydvest: Ardit Murati ind for Martin Riis (65.)

FREM: Magnus Juul Davidsen ind for Tonni Adamsen (40.), Marco Juul Larsen ind for Rasmus Grønne Jensen (76), Viktor Pern-Roesen ind for Andreas Theil Lundberg (89), Dominik Kis ind for Armend Aslani (89)

For FREM blev Alexander Horsebøg (målmand) ikke benyttet.

Dommer: Allan Rørdahl Borgstrøm

Tilskuertal: 250

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk