Første lange udebanetur

FC Sydvest – Boldklubben FREM, lørdag den 5. september kl. 13.00, Bankparken Tønder

I denne sæson går turen over Storebæltsbroen mange gange, og lørdag kommer første tur til Jylland.

Det er FC Sydvest i Tønder, der tager imod i en vigtig kamp, som kan blive en strømpil for begge hold for at se, hvordan sæsonen bliver. FC Sydvest var inden sæsonstarten tippet til at blive et af de ‘bløde’ hold i midten, og sæsonen startede for tøndringernes vedkommende med et nederlag til Dalum på udebane på 1-0. Det vil de selvfølgelig gerne revanchere på hjemmebanen mod os.

Selv startede vi godt på sæsonen mod sidste års tophold Aarhus Fremad, og det lignede længe en hjemmesejr over de gul-sorte århusianere. Desværre kom gæsterne tilbage i de sidste minutter og kunne tage et point med hjem til Aarhus.

2-2 mod Aarhus Fremad er ikke i sig selv et dårligt resultat, men ærgrelsen var til at både se og mærke på spillerne og trænerteamet.

Nedtur og optur i Pokalen

Skuffelsen fra slutminutterne i weekendens opgør kunne revancheres allerede tirsdag, da den stod på pokalkamp mod Brønshøj på udebane. Men ak. Det blev til endnu en sen skuffelse, da hvepsene fik vendt kampen og forvandlet vores føring til et nederlag på to straffespark i overtiden. Den er hård at sluge, men vi skal videre. Og nu går turen til Sønderjylland, Tønder og FC Sydvest.

Lørdagens modstander fra FC Sydvest fik en anderledes positiv oplevelse i pokalturneringens første runde. De mødte på hjemmebane FC Fredericia fra Nordic Bet Ligaen. Selvom udeholdet var klar favorit, var det FC Sydvest, der kunne juble over en sejr på 2-0, da kampen var slut. Målene blev sat ind af David Easter og Martin Egelund.

Humørbarometeret må være højest hos hjemmeholdet, men sejrssulten må omvendt være størst hos os.

Statistikken er på vores side

FC Sydvest er en yngre klub, som blev stiftet i 2005, og det er derfor en relativt lille statistik, der er mellem vores to klubber.

De seneste 3 indbyrdes kampe er dog endt med sejre til FREM, og der er ingen grund til at bryde den stime. Senest blev det 2-1 til FREM på udebane, og før det vandt vi 2-0 i begge opgør i 2018. Selvom vi har ry for at have det svært i Jylland, må vi konstatere, at vi har det godt på Bankparken Tønder.

I seneste opgør fra sidste sommer kom Tonni Adamsen på tavlen, og det kan han gøre igen på lørdag. Han sad over i tirsdagens pokalkamp, ligesom mange af de andre, der startede mod Aarhus Fremad, men mon ikke opstillingen kommer til at ligne den fra sæsonåbneren igen?

Karantæne til Anusic og Ngongo

Kampen mod Brønshøj gav debut til Alexander Holst Christiansen, som er kommet til fra FC Helsingør, og der var sæsondebut til flere andre. Hele 7 mand var skiftet i startopstillingen i forhold til Aarhus Fremad-kampen.

Paul Ngongo Iversen var med i pokalkampen, men han afsoner stadig karantæne i 2. Division. Han sidder derfor over på lørdag.

Også Daniel Anusic, som ellers har været rigtig godt spillende i de første kampe, sidder over lørdag, da han modtog et rødt kort i den hektiske afslutning i Tingbjerg. I skrivende stund er det uvist, om det bliver til mere end en enkelt karantænedag, men sikkert er det, at Anusic sidder ude i den kommende kamp.

Heldigvis har cheftræner René Henriksen og hans team mange strenge at spille på, og der skal nok være gode erstatninger klar for dem, som ikke må være med.

Bustur til Tønder med BK Frem Support

BK Frem Support arrangerer bustur til kampen i Tønder, og den er faktisk gratis, hvis du er medlem af fanklubben. Ellers koster den kun 100 kroner, så det er et fremragende tilbud uanset hvad. Meld dig roligt til busturen; du skal nok få en stor oplevelse ud af det.

Vi har som klub råderet over 50 billetter til kampen, som afvikles med begrænset tilskuertal pga corona. Husk at følge anvisningerne på stadion.

Det betyder meget for holdet at mærke den altid varme og højlydte opbakning, og især i denne livsvigtige sæson kan det være det, der bliver afgørende i sidste ende for, om vi når vores mål og ender højt oppe i tabellen.

God tur og god kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk