Forårsdebut i Hellerup

Kampoptakt

Hellerup IK – Boldklubben FREM

Lørdag den 13. marts klokken. 13.00

Gentofte Sportspark

Efter en lang pause går det endelig igen løs i 2. Division. Der venter FREM seks finaler i kampen om at sikre en plads i Oprykningsspillet. Første kamp er en vaskeægte klassekamp, når FREM lørdag gæster Hellerup Idrætsklub, HIK. 

Den lange og mørke vinter er endelig ved at være ovre. Udover at vinteren har været kold og mørk, har du måtte undvære din injektion af Superfremmerfodbold i alt for lang tid. Men fortvivl ej, for foråret er over os. Med foråret kommer ikke kun bedre vejr, det betyder også, at der endelig er 2.divisionsfodbold på programmet igen. 

FREM sluttede efterårssæsonen af med at få to flade og en flot uafgjort. Først blev det to nederlag i træk: 1-2 hjemme mod Hillerød og et bittert 1-0 nederlag mod B.93 på Østerbro Stadion. Efteråret sluttede af med et flot uafgjort resultat, da det blev 0-0 hjemme mod det absolutte tophold Middelfart. 

Historien om FREM i efteråret var ofte, at det var bundsolidt defensivt, mens det kneb med at få målene sparket ind i modstanderens ende. FREM har divisionens bedste defensiv, hvor det kun lykkedes modstanderen at sparke bolden forbi Marco Brylov 10 gange i sæsonen. Til gengæld blev det kun til beskedne 13 FREM-scoringer. 

Stor udskiftning i pausen

I sæsonpausen er der sket en del udskiftninger i truppen. Daniel ‘Elly’ Pedersen, som tidligere har scoret mål på samlebånd for FREM, er igen at finde i den tværstribede trikot. Den færøske angriber John Frederiksen slutter sig også til truppen. Han kommer til FREM fra HB Tórshavn. Kantspilleren Daniel Anusic er også kommet til klubben. Han skifter fra Brønshøj. Derudover er den 20-årige midtbanespiller Frederik Roepstorff kommet til klubben på en lejekontrakt resten af sæsonen. 

FREM har også sagt farvel til en del spillere i pausen. Frederik Mehder, Alexander Green, Simon Skibsted, Deniz Karaca og Frederik Hansen har alle forladt klubben i jagt på mere spilletid. I fredags ophævede Ibrahim Badran og FREM kontrakten efter fælles aftale.

Manden i front, Lasse Holmgaard, forlængede sin kontrakt i vinter, så aftalen nu løber til den 30. juni 2020. Lasse har også fået ny assistent på trænerbænken. Det er Christoffer Balle, det er kommet til fra lørdagens modstander, HIK. 

Lørdagens modstander

Da FREM mødte HIK på Valby Stadion i en efteråret, blev det til en 2-1 sejr til Sydhavnens helte. Hamid Khalidan og Tonni Adamsen scorede for FREM. Sejren var FREMs femte på stribe imod HIK. Klubberne har mødt hinanden 62 gange: FREM har vundet 38, tabt 14 og spillet 10 uafgjorte. Den mest målrige kamp mellem de to klubber var i 1934, da FREM smadrede HIK 9-4 i KBUs Mesterrække. Pauli Jørgensen scorede hattrick for FREM. 

Med 23 point og en målscore på 13-10 kunne FREM lige akkurat få lov til at overvintre på en sjetteplads, der giver adgang til Oprykningsspillet. Der ligger 4 hold på 23 point; både Slagelse og FREM på femte- og sjettepladsen og Hillerød og B.93 på syvende- og ottendepladsen. Det er altså ekstremt tæt i kampen om at komme med i Oprykningsspillet. Hvert point tæller, og med en sejr lørdag kan FREM rykke nærmere AB og Vanløse på tredje- og fjerdepladsen. De har begge 27 point. Taber FREM lørdag, kan de potentielt blive overhalet af tre hold – deriblandt HIK, der har 20 point. 

Lasse: Glæder os til at komme i gang – svær udekamp lørdag

Manden ved roret, Lasse Holmgaard, har set frem til, at sæsonen bliver skudt i gang igen. 

“Det har været nogle lange måneder. Nu skal vi endelig i gang, og det glæder vi os rigtig meget til”, siger han.

Den lange pause er blevet brugt til at få set en masse spillere an. 

“Vi har fået set alle mand an. Vi har spillet mange kampe og præsteret rigtig godt i syv ud af de elleve. Vi har haft to præstationer, som vi ikke er tilfredse med, og så er der to midt imellem. Så grundlæggende er vi helt klart på plussiden. Med alle de kampe har vi fået set hele den store trup an, og der er også en masse unge spillere, der har fået masser af spilletid”, siger han.

Lasse har stor respekt for lørdagens modstander, der har været suveræne på hjemmebane. FREM går efter de tre point, men ét kan bestemt også bruges til noget. 

“Jeg forventer en meget svær kamp mod et hold,der ikke har tabt i to år på hjemmebane i 2. Division. Vi har stor respekt for dem, men jeg har en fornemmelse af, at vi kan få noget med hjem. Når vi præsterer maksimalt, har vi vist, at vi kan vinde alle kampe. Grundlæggende ville ét point i HIK være sindssygt godt for os at komme i gang på. Det er ikke det, vi går efter, men det ville vi også være glade for”, siger Lasse. 

Nederlaget mod AB i den sidste træningskamp skal bruges som et wake up call. 

“Vi havde og har stadig en del skader. Uanset skaderne var præstationen mod AB for dårlig. Leverer vi sådan der, så taber vi, lige meget hvem vi møder. Nogle gange er det godt at få et wake up call så tæt på turneringsstarten. Så vi skal ud og give alt”, siger han.

Der er nogle skadede spillere i truppen, men bredden i truppen gør, at det ikke er alarmerende. 

“Vi har ikke alle mand klar, men sådan er det. Det er ikke fordi, vi har trænet for hårdt. Når man er fodboldspiller, er der altid risiko for, at man får en slagskade eller et riv i baglåret. Vi har en rigtig god trup, og vi har nogle spillere, der er lidt mere skadede i forhold til John og Hamid. Dem glæder vi os rigtig meget til at få rigtig indlemmet i truppen. Vi føler, vi har en rigtig bred og stærk trup.” 

Lasse Holmgaard glæder sig til forårspremieren (Foto: Preben Pathuel).

Superfremmerne har brug for din opbakning, når der skal point på kontoen i den første af seks finaler i kampen om en plads i Oprykningsspillet. Så drag nordpå på lørdag og giv stjernerne fra Sydhavnen den opbakning, de har fortjent.

God kamp til alle! 

Hvordan kommer jeg dertil? 

BK Frem Support arrangerer bustur, men der er allerede udsolgt. Du har dog mulighed for at komme på venteliste på telefon 60718152. 

Er du ikke så heldig, at der kommer et afbud, kan du tage A-toget fra Hovedbanegården klokken 12.23. Stå af på Jægersborg Station. Herfra er der cirka ti minutters gang. 

Rute fra Jægersborg Station: 

HIK oplyser følgende priser til BK Frem Support: 

Entre: Voksne 50,- børn/pensionister 25,-

Øl: 35,- og 5 for 150,-

Sodavand: 25,- 

Pølse: 45,-

Flæskestegsandwich: 50,-

Der tages imod kontanter og MobilePay. 

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk