Tidligt mål til HIK ødelagde FREMs forårspremiere

Kampreferat

På et mål efter syv minutters spil vandt HIK forårspremieren 1-0 over FREM, som efter en mindre god første halvleg spillede sig noget op i anden halvleg, og som med lidt held kunne have fået det ene point.

HIK var inden forårspremieren ubesejrede på eget kunstgræs i Gentofte Sportspark i denne sæson. Det er de stadigvæk, for det tidlige mål af hjemmeholdets Jonas Hebo Rasmussen blev det eneste i en forårspremiere, hvor betingelserne for godt fodboldspil på forhånd var svære takket være en strid vestenvind.

Der var skiftet på flere pladser i forhold til efteråret (Foto: Preben Pathuel).

I forhold til efterårets sidste kamp mod Middelfart (0-0) var der sket nogle ændringer på FREMs hold.

Frederik Sundstrup var ude i hele efteråret, men han er nu blevet klar. Og han trådte direkte ind i midterforsvaret med det resultat, at Kristoffer Dirksen kom fra det centrale forsvar ud på højre back.

FREM-træner Lasse Holmgaard havde samtidig valgt at rykke den højrefodede Gustav Gjøg over i venstre side, mens der var debut til den tidligere FC Helsingør-spiller, Frederik Roepstorff. Desuden var Tonni Adamsen tilbage i startopstillingen efter karantæne.

I forhold til kampen mod Middelfart manglede FREM Kenneth Thinter, Mads Severinsen og Hamid Khalidan.

Desuden er det værd at bemærke sig, at FREM havde Abdoulie Njai ude med karantæne til denne kamp. Han kom således ikke i kamp mod sin gamle klub, og ham kunne FREM-mandskabet ellers godt have brugt. Han kunne med sin uforudsigelighed og sin fart måske have skabt noget mere uro i HIKs forsvar, end tilfældet blev.

HIK havde på sin side blandt andre fået tilgang af Jeppe Brandrup i vinterpausen. Den tidligere Lyngby-spiller dirigerede slaget fra HIKs midtbane i denne kamp, hvor han demonstrerede stor rutine fra landets bedste række. Han ligner noget af et scoop for Hellerup-klubben.

Marco Brylov kom i aktion mange gange i løbet af forårspremieren (Foto: Preben Pathuel).

Hjemmeholdet lagde fra kampens start et højt tryk på FREM, og det gav bonus efter syv minutters spil, hvor HIK straffede usikkert FREM-opspil. Bolden endte hos Jonas Hebo Rasmussen midt for mål, og den store offensivspiller tog et træk til højre i straffesparksfeltet, inden han resolut trykkede af og sendte bolden imellem benene på Marco Brylov i FREMs mål til 1-0.

Det var en kold spand vand at få hovedet for FREM-spillerne og klubbens fans. Ikke en eneste gang i denne sæson er det lykkedes for FREM at vinde, når modstanderne har scoret først, og kun en gang er det lykkedes at få point i sådan en situation. Det var hjemme mod Vanløse (1-1).

Og der var i første halvleg heller ikke meget, der tydede på, at det ville lykkes denne gang. Tværtimod fortsatte HIK med det tunge pres.

Fem minutter efter målet havde HIKs Mathias Mejer et frisparksforsøg, som ikke var ufarligt, selvom det var fladt og kom langt udefra. Marco Brylov reddede dog uden de helt store vanskeligheder.

FREM havde i den første halve time store problemer med at få etableret angreb og få bolden fornuftigt ud af egen zone. Det var i et par tilfælde ved at skabe målchancer til HIK, men det lykkedes at få trevlet værternes angreb op, inden situationen udviklede sig faretruende.

FREM hang bagefter HIK i det meste af kampen (Foto: Preben Pathuel).

Efter 30 minutter lykkedes det for FREM at etablere et kontraangreb, som Tonni Adamsen afsluttede fra kanten af feltet, men klyngen af HIK-spillere fik blokeret hans afslutning. På venstre fløj så Gustav Gjøg ud til at være i en bedre position, men det var trods alt positivt at få et produkt ud af kombinationerne.

Et par gange inden pausen var det til gengæld HIK, der var tæt på at fordoble føringen.

Først fik venstrefløjen Andreas Smed en skudchance efter en dårlig clearing i FREMs forsvar. Hans skud var godt, og havde bolden været inden for rammen, var HIK sandsynligvis kommet på 2-0. I stedet ramte bolden ydersiden af stolpen, og der blev målspark til FREM.

Udeholdet havde ikke et eneste hjørnespark i første halvleg. HIK havde adskillige, og ved et af dem var nær gået galt for FREM.

Mathias Mejer tog syv minutter før pausefløjtet hjørnespark i hjemmeholdets højre side. Han lagde bolden ind omkring pletten, hvor Mathias Olsen kom stormende til bagfra. Hans afslutning var slet ikke ufarlig. Skuddet havde både saft og kraft, men bolden strøg lige over FREMs mål.

Dommeren var ikke modtagelig for appeller (Foto: Preben Pathuel).

Tre minutter før pausen lykkedes det for FREM at få kombineret sig igennem på et kontraløb. Bolden endte hos Benjamin Warlo, som imidlertid blev tacklet, lige inden han skulle til at få afsluttet.

FREM-spillerne appellerede for straffespark, mens HIK appellerede for advarsel på grund af film. Dommer Mostafa Seyfi sagde dog nej til begge dele.

De to hold kunne derfor gå til pause med en etmålsføring til HIK, og det var egentlig billigt sluppet for FREM.

Lasse Holmgaard valgte på den baggrund at ryste posen til anden halvleg.

Daniel ’Elly’ Pedersen er kommet tilbage fra AB, og han fik plads helt i front, ligesom FREM-træneren gav debut til den tidligere Brønshøj-spiller Daniel Anusic i venstresiden. Til gengæld måtte Mikkel Andersson og Frederik Roepstorff se anden halvleg fra bænken.

Samtidig flyttede Gustav Gjøg over i højre side, og allerede efter seks minutter skabte han ravage i HIKs forsvar. Han slog et godt indlæg, hvor værterne ikke umiddelbart kunne få bolden ud af farezonen. Til gengæld lykkedes det for dem i to omgange at få blokeret skudforsøg fra FREM – den ene gang på selve mållinjen.

Kort efter fik Tonni Adamsen igen skudt på mål. Denne gang fik HIK ikke blokeret afslutningen, men den var trods alt for harmløs til at volde kvaler for Esben Madsen i HIKs mål.

Selvom FREM fik mere spil, virkede HIK nu stadig farligst, og efter 12 minutters spil af anden halvleg måtte Marco Brylov præstere en virkelig flot redning, da HIKs Andreas Smed skød direkte på mål på et frispark. Der var både knæk og bræk i afslutningen, men Marco Brylov fik smidt sig og reddede i flot stil.

Trængsel foran målet (Foto: Preben Pathuel).

Omtrent midtvejs i anden halvleg fik FREM lavet et af holdets bedste angreb, hvor Gustav Gjøg i første omgang førte bolden frem i højre side. Han foretog et godt skifte til modsatte side, hvor Daniel Anusic efter et par gode træk fik lagt bolden ind på midten til Beran Camili, hvis forsøg dog endte ved siden af målet.

Her lykkedes det at få flyttet rundt på HIK-spillerne, men FREM var ikke rigtigt i stand til at følge op på det gode angreb. I stedet løb kampen ind i et dødvande, hvor gæsterne havde bolden mest, men hvor HIK stod godt på banen og så ud til at have styr på situationen.

HIK skabte en god chance for at lukke kampen syv minutter før tid, da indskiftede Isak Tånnander fra HIKs venstre hjørne lagde bolden skråt bagud til Mathias Olsen, som imidlertid sendte sit forsøg ved siden af mål.

Et par minutter efter var det i stedet tæt på 1-1, da FREM fik tilkæmpet sig et alt for sjældent hjørnespark. Det endte med en afslutning fra Tonni Adamsen, som halvvejs liggende i straffesparksfeltet sendte bolden lige over HIKs bur.

Mod kampens slutning lykkedes det for FREMs indskiftede Marius Finsen at spæne hele vejen fra eget straffesparksfelt langs højre sidelinje op til modsatte mållinje, inden han lagde bolden tværs over til Beran Camili, der skød på mål. Det var et hårdt skud, som Esben Madsen i første omgang ikke kunne holde, men i anden omgang fik han kontrol over kuglen, lige inden Daniel Anusic skulle til at prikke den forbi ham.

Det blev sidste chance, men i stedet kom der lidt dramatik i overtiden, da HIKs indskiftede Aksel Uzan på to minutter ragede to gule kort til sig.

HIK fik rødt kort til sidst, mens FREM fik to gule – her til Daniel Anusic (Foto: Preben Pathuel).

HIK måtte med andre ord slutte kampen med ti mand, men det fik nu ikke den store betydning. Det lykkedes for dem at forsvare den spinkle føring hjem – og det var såmænd ikke ufortjent.

Det er svært at bedømme et hold ud fra en enkelt kamp, men umiddelbart ser det ikke ud som om, FREM har fået løst sine offensive problemer i vinterpausen. Holdet har fortsat vanskeligheder med både at skabe chancer og at score på de chancer, som det trods alt lykkes at kreere.

I hvert fald er det et faktum, at Valby-klubben nu i de seneste fem turneringskampe kun har lavet et enkelt mål – og slet ingen i de seneste tre.

Resultaterne flaskede sig dog i denne runde trods nederlaget for FREM. Holdet ligger fortsat på den sjetteplads, der betyder oprykningsspil, når regnebrættet skal gøres op om fem runder.

Men det er marginalt, for de tre næste klubber ligger kun under FREM, fordi de har dårligere målscore.

FREMs næste chance for en sejr er på lørdag 16/3 kl. 14.00, når bundproppen Marienlyst kommer på besøg.

Matchfacts:

HIK – FREM 1-0 (1-0)

Mål:

  • Jonas Hebo Rasmussen, HIK (7.)

Advarsler:

HIK: Sebastian Carlsen (43.), Aksel Uzan (90.)

FREM: Tonni Adamsen (32.), Daniel Anusic (49.)

Udvisninger:

HIK: Aksel Uzan (90.)

FREM: Ingen

Dommer: Mostafa Seyti

Holdopstillinger:

HIK: Esben Madsen – Daniel Thorup, Viktor Lorentsen, Christian Møller, Mathias Mejer – Jeppe Brandrup, Sebastian Carlsen, Mathias Olsen – Gustav Therkildsen, Jonas Hebo Rasmussen, Andreas Smed

FREM: Marco Brylov – Kristoffer Dirksen, Frederik Sundstrup, Andreas Horsebøg, Gustav Gjøg – Frederik Roepstorff, Victor Christiansson, Beran Camili, Mikkel Andersson – Tonni Adamsen, Benjamin Warlo

Udskiftninger:

FREM: Daniel ’Elly’ Pedersen ind for Mikkel Andersson (46.)

FREM: Daniel Anusic ind for Frederik Roepstorff (46.)

HIK: Jonathan ’Lålå’ Nielsen ind for Andreas Smed (62.)

HIK: Isak Tånnander ind for Gustav Therkildsen (72.)

FREM: Marius Finsen ind for Gustav Gjøg (81.)

HIK: Aksel Uzan ind for Jonas Hebo Rasmussen (83.)

For FREM blev Alain Mateso, Gorm Hansen og Jesper Næsby (målmand) ikke benyttet

Tilskuere: 597

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk